כיצד להכין מאפינס קוטג ותירס שיהפכו את הארוחה שלך למיוחדת

מאפינס קוטג’ ותירס – מתכון שייקח אתכם לגבהים חדשים של טעמים!

נצא למסע קולינרי בלתי נשכח, שבו הפשטות והטעים מתחברים זה לזה בכוחות על! המאפינס המדהימים שלנו עם קוטג’ ותירס לא רק שהם קלים להכנה, אלא גם ממכרים בצורה בלתי רגילה. זוהי מנה שהופכת לחבר קבוע על שולחנכם, לעיתים אפילו נעלית על הפייבוריטים הישנים. האם אפשר להפסיק להפתיע את המשפחה והחברים עם מאפים שמקדשים את הפשטות? על כך אין עוררין!

זמן הכנת המתכון: 45 דקות | רמת קושי: קלה | כמות: 12 מאפינס

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • זמן בישול: 30 דקות
  • כמות: 12 מאפינס

הרכיבים הדרושים

לפני שנגיע לשלבי ההכנה, בואו נוודא שיש לנו את כל המרכיבים הנחוצים כדי להצליח ביצירה שלנו. תאמינו לי, כל מרכיב כאן תורם לטעם המדהים!

  • 200 גרם קוטג’
  • 150 גרם תירס (שימורי או קפוא)
  • 2 ביצים
  • 100 מ"ל שמן זית
  • 200 גרם קמח (אופציה ללא גלוטן: קמח אורז)
  • 2 כפיות אבקת סודה לשתייה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית כורכום (לא חובה, אבל מוסיף צבע וטעם)
  • 50 גרם גבינת פטה (לא חובה, אבל משגע)

מרכיבים חלופיים

אם אתם טבעוניים, אתם יכולים להמיר את הביצים ב-4 כפות רסק תפוחים או ב-1/2 כוס טחינה. גם השימוש בקוטג’ ניתן להחלפה בגבינת אגוזים או בקוטג’ מיוחד עשוי חלב סויה. המאפינס גם יכולים להיות ללא גלוטן בעזרת קמח תפו”א או קמח שקדים. כל השדרוגים הללו מבטיחים לכם טעמים מדהימים!

שלבי ההכנה

הגענו לחלק המשמעותי של המתכון! בואו נתחיל בהכנה המהירה והנפלאה של המאפינס שלנו.

  1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות צלזיוס ומניחים תבנית עם תבניות מאפינס משומנות.
  2. בקערה גדולה, מקציפים את הביצים עם שמן הזית עד שהתערובת משחתית.
  3. הוסיפו את הקוטג’ וערבבו היטב.
  4. בקערה נפרדת, מערבבים את החומרים היבשים: קמח, אבקת סודה לשתייה, מלח וכורכום.
  5. אשלחו את החומרים היבשים לקערת התערובת הרטובה, וערבבו עד שהתערובת חולקת טקסטורה של בצק.
  6. לבסוף, הוסיפו את התירס וגבינת הפטה (אם החלטתם להשתמש) וערבבו עד שהכל אחיד.
  7. שפכו את התערובת לתוך תבניות המאפינס והכניסו לתנור.
  8. אפו במשך 25 עד 30 דקות, עד שהמאפינס שזופים וקפיציים.
  9. תנו למאפינס להתקרר לפני שהוציאים אותם מהתבנית.

תוספות ושדרוגים אפשריים

יש לכם רעיונות ליותר כיף במאפינס האלה? אל תהססו לשדרג! הוסיפו לא פחות מכשתי כפות גרעיני חמניה קלויים, או חתיכות של זיתים שחורים. אתם יכולים גם להוסיף עשבי תיבול טריים כמו תימין או אורגנו שישדרגו כל ביס! אם בא לכם חומר נוסף, מוסיפים פרוסות של פלפל חריף ועושים את המאפינס לחריפים למדי!

שאלות ותשובות

האם המאפינס מתאימים למפגש חברתי?
מאוד! המאפינס יביאו אתכם למרכז תשומת הלב – כולם יאהבו אותם. הם מתאימים גם כמנה ראשונה וגם כנשנוש לאורך הערב.

האם אפשר להקפיא את המאפינס?
בהחלט! הם נשמרים היטב בהקפאה עד חודש. רק זכרו להניח אותם בשקית אטומה או קופסה סגורה.

מה אוכל להגיש עם המאפינס?
המאפינס ילכו מצוין עם טחינה, יוגורט, או רוטב אייל. אפשר גם להוסיף סלט ירוק דינמי לצידם.

מה אם אני אוהב מתוק?
אם תוסיפו מעט סוכר וחצי תפוח קצוץ, תקבלו מעין קינוח מושלם!

האם אפשר להכין את המאפינס ללא גבינה?
בהחלט! הקוטג’ הוא התוספת, אתם יכולים להשאיר אותו החוצה ולטפח עוד תוספות.

איזו מנה היא הכי טובה בעונת הקיץ?
באופן כללי, מאפינס קוטג’ ותירס הם מעולים בכל עונה, בייחוד בקיץ כשיש תירס טרי!

מה דיירי הבית אמרו על המאפינס?
כולם התמוגגו מהפשטות והפלאות שבמאפה! זהו אחד המתכונים שאי אפשר לשכוח.

אם אני רוצה שיהיה לי יותר בריא, מה לעשות?
השתמשו בתחליפים בריאים לקמח ולשמן, אקטיביות וירקות קצוצים להחייאת המתכון אפילו יותר!

האם אפשר לקחת לתלמידים לבית הספר?
כמובן! הם מושלמים לנשנוש אחר הצהריים או באירועים בבית הספר.

ייצא לי אם אשתדל להשטיח את הבצק?
בהחלט, זה יקנה למאפינס מראה שונה – קחו סיכון והכינו כמה ניסיונות!

יוצאים לדרך עם המאפינס המומלצים שלנו, בדיוק כמו של סבתא אך עם טוויסט! אל תשכחו לשתף את המתכון ברשתות החברתיות ולחופשי להפיץ לחברים! כל ביס כזה הוא אגדת טעמים, חגיגה של קוטג’ ותירס – משגע פשוט!

שתפו את המאמר ברשתות החברתיות

ofirarie80

ofirarie80

אולי יעניין אתכם...

חיזוק החוסן הנפשי והמשפחתי עם ליווי פסיכולוגי מקצועי לציבור הדתי – הדרך הקלה והמדויקת לפתיחות ולשמחה אמיתית  

האם אי פעם חשבת שהחוסן הנפשי שלך והמשפחה שלך יכולים להיות מושקעים ומטופחים כך שאין דבר שיעצור אתכם? ממש כמו שגוף בריא הוא מתנת יסוד,

קרא עוד »

© 2018 All rights reserved​

Made with ❤ with Elementor​