בולטים במטבח: מתכון לבלינצ'ס מלוח שכולם אוהבים

המנה הבלתי נשכחת: בלינצ'ס מלוח!

אולי אתם שואלים את עצמכם, מה כל כך מיוחד בבלינצ'ס מלוח? ובכן, דמיינו לעצמכם מנת פינוק שאפילו אמא שלכם לא תוכל לעמוד בפניה. בלינצ'ס פריכים, ממולאים בתערובות של גבינות עשירות, ירקות מגוונים ועשבי תיבול רעננים, זה מה שהופך את המנה הזו למדהימה במיוחד! הבלינצ'ס המלוחים הם כל כך מושלמים וקלילים, כך שכל ביס יהפוך לאירוע חגיגי. אפשר להכין אותם לארוחת ערב משפחתית, כ Snack מדהים או אפילו כמנה מרכזית לאירוח מרגש. כל פרט ופרט במנה הזו ישאיר אתכם עם טעם של עוד, ואת המוזמנים שלכם מרוצים! אז קדימה, נתחיל את המסע אל עבר הבלינצ'ס הממכרים הללו.

זמן הכנת המתכון: 30 דקות. רמת קושי: בינוני. למנות: 4-6 אנשים

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • זמן בישול: 10 דקות
  • רמת קושי: בינוני
  • מנות: 4-6 סועדים

הרכיבים הדרושים

עכשיו, בואו נדבר על כל מה שאתם צריכים על מנת ליצור את הכישרון הקולינרי המושלם הזה. רכיבים אלו יהפכו את הבלינצ'ס שלכם למושלמים:

  • 1 וחצי כוסות קמח חיטה (אפשר להשתמש גם בקמח לבן או דל גלוטן)
  • 2 ביצים נוספות
  • 2 כוסות חלב (אפשר חלב שקדים או קפה)
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס גבינת קוטג' (או גבינת פטה)
  • 1/2 כוס גבינת מוצרלה (מגוררת)
  • 1/2 כוס תרד קצוץ (או כל עלים ירוקים אחרים)
  • 1/4 כוס בצל קצוץ (אדום או ירוק)
  • תיבול לפי טעם (מוסקט, מלח, ופלפל)

החומרים הללו יכולים להפוך את המנה לכל כך אגדי, שתפעם את כולה. את הגבינות ניתן לשדרג גם לגבינות אחרות שתעדיפו, כמו גבינת גבינת פרמזן או מוצרלה עשירה בטעמים. כמו כן, ניתן להוסיף ירקות נוספים כמו פטריות קצוצות או זוקיני – כי מי לא אוהב לשדרג?

שלבי ההכנה

עכשיו, כשיש לנו את כל הדרוש, הגיע הזמן לצלול לתוך ההכנה:

  1. בקערה גדולה, לערבב את הקמח, הביצים, החלב והמלח עד שהתערובת תהיה חלקה וללא גושים.
  2. להוסיף את השמן ולערבב שוב.
  3. למלא מחבת גדולה באנרגיה טובה, לחמם אותה על להבה בינונית.
  4. למזוג מעט תערובת בלינצ'ס למחבת, בערך כוס אחת, ולהניע את המחבת כך שהתערובת תתפשט באופן שווה.
  5. לבשל במשך 2-3 דקות עד שהחלק התחתון הופך לזהוב.
  6. להפוך את הבלינצ'ס עם תרווד ולהסיר לאחר חצי דקה.
  7. לשמור את הבלינצ'ס המוכנים על צלחת.
  8. לאחר שכולם מוכנים, לערבב את גבינת הקוטג', גבינת מוצרלה, התרד והבצל בקערה נפרדת.
  9. למלא כל בלינצ'ס בתערובת הגבינות והירקות, לקפל ולסדר בתבנית.
  10. להניח בתבנית מחוממת מראש למשך 5-7 דקות עד שהגבינות נמסות והבלינצ'ס משגעים בטעמן.

בלינצ'ס המוכנים מחכים לכם בכדי לשעשע את החיך שלכם. זה הזמן לשדרגו עם כל מה שתמצאו במקרר. גבינות שונות, ירקות, תוספות בריאות או אפילו רטבים מיוחדים – זאת הופעה עונתית שאי אפשר להתעלם ממנה!

שדרוגים ותוספות אפשריות

אל תתביישו להיות יצירתיים! אפשר להוסיף לתערובת הגבינות גם עשבי תיבול רעננים כמו בזיליקום, אורגנו או שמיר.

כמו כן, אפשר למלא את הבלינצ'ס במתכונים קלים כמו פטריות מוקפצות עם שום או לקשט עם רוטב פסטו ייחודי מצד אחד.

שאלות ותשובות

האם אפשר להכין בלינצ'ס מלוחים לפעמים על ידי הכנת הבלילה מבעוד מועד?
כן, ניתן להכין את בלילת הבלינצ'ס כמה שעות לפני ההגשה ולשמור במקרר. יש לערבב אותה שוב לפני השימוש.
האם ניתן להכין בלינצ'ס ללא גלוטן?
נכון! אפשר להשתמש בקמח דל גלוטן או קמח חומוס. זה יתרום לטעם המיוחד ויספק תוצאה נהדרת.
מה ניתן להגיש לצד הבלינצ'ס?
אפשר להגיש סלט ירקות פשוט או רוטב יוגורט עם שמן זית ולימון, שיפתיע את האורחים!
האם יש תחליפים לגבינה למי שלא אוהב גבינת קוטג'?
בוודאי! ניתן להשתמש בגבינת טופו או בכל גבינה שתרצו, שזו המתכון האגדי שלכם.
כמה זמן אפשר לשמור בלינצ'ס המוכנים במקרר?
תוכלו לשמור את הבלינצ'ס המוכנים עד 2-3 ימים במקרר.
האם ניתן להקפיא את הבלינצ'ס?
כן, אפשר להקפיא את הבלינצ'ס לארוחה אחרונה מתי שנרצה.
מה הטכניקה הטובה ביותר להפוך את הבלינצ'ס לפריכים?
שימוש במחבת חמה ומשומן היטב תסייע להשיג את הפריכות המושלמת.
האם ניתן להכין את הבלינצ'ס לאחר ההכנה?
בהחלט! אפשר לסגור את הבלינצ'ס ולאחסן במקרר מוכן לחימום מיידי.
האם ניתן להשתמש בירקות קפואים?
בוודאי! השקיעה לחצי מהזמן בהכנה, והבלינצ'ס יהיו עדיין טעמים מעולים.
כיצד ניתן לשדרג את הטעם של הבלינצ'ס?
מוסיפים את התבלינים האהובים עליכם כמו כמון או פפריקה וזה מה שיהפוך את המנה למיוחדת!

ואוו, אל תשכחו לשתף את המתכון המושלם הזה עם החברים שלכם ברשתות החברתיות. אולי גם הם יגלו את הבלינצ'ס המלוחים האגדי הזה! בואו נשמח את כל הקטנים והגדולים סביבנו.

שתפו את המאמר ברשתות החברתיות

ofirarie80

ofirarie80

אולי יעניין אתכם...

© 2018 All rights reserved​

Made with ❤ with Elementor​