אתם חוגגים בקרוב חתונה, בר מצווה, ברית או ערב גיבוש לעובדים? אתם בטח כבר יודעים שאחד הדברים החשובים שישפיעו על מהלך הערב והאווירה הוא מרכיב האוכל. אחרי שהשקעתם משאבים רבים סביב האירוע המרגש, תרצו בוודאי לשמוע בסיום הערב שהאורחים שלכם גם נהנו מהמנות המובחרות ומהעושר הקולינרי שבחרתם להביא לחגיגה שלכם. אז כדי לבחור קייטרינג איכותי וטעים שיחמיאו לכם עליו עוד שנים, כדאי להיעזר בפרמטרים הבאים:
יודעי דבר בתחום יגידו לכם שהכול מתחיל בשף. כדאי להתרשם מסגנון הבישול של השף העומד בראש חברת הקייטרינג, מהניסיון שלו בתחום, היצירתיות שלו בהרכבת תפריט ייחודי והגשת המנות ולא פחות חשוב מהאינטראקציה שלו עם שאר עובדי חברת הקייטרינג. מומלץ לשקול ולבחון אפשרות להגיע ולראות אירוע חי עליו מנצח השף של חברת הקייטרינג, להתרשם מכישרונו בעצמכם וכן להתרשם משאר הפרמטרים שעוד נציג בהמשך.
שירות צוות הקייטרינג- כולנו אוהבים לקבל שירות מעולה, מקצועי ומחוייך, כך חווייתנו כלקוחות ובמקרה הזה, חווית האירוח משתדרגת. בעת בחירת חברת קייטרינג כדאי לשאול: האם המלצרים עוברים הכשרות למתן שירות ומה ניסיונם? בנוסף מה הניסיון של צוות הטבחים? הקפדה על ערך שירות גבוה בקייטרינג מעיד על איכות ומומחיות שיביאו לכך שאורחים שלנו יישארו עם טעם טוב ולא רק מהאוכל. מרף השירות תוכלו כבר להתרשם בשיחת הטלפון הראשונה ומפגישת ההכרות עם מנהלי הקייטרינג.
בניית התפריט- בחרו את הקייטרינג שהתפריט שלו הכי דיבר אליכם מבחינת סגנון המטבח בו הוא מתמחה. קייטרינג איכותי יציע לכם בתפריט מנות מגוונות של בשרים, דגים, סלטים, תוספות וקינוחים דבר שיאפשר לכם בניית תפריט שייקלע למכנה המשותף של הקהל שמוזמן לאירוע שלכם. כמו כן, כל חברת קייטרינג שמכבדת את המוניטין שלה תקפיד על חומרי גלם טריים ועל רמת היגיינה גבוהה. בנוסף, חברה מקצועית תאפשר לכם לקיים טעימות ולהתרשם בעצמכם מהטריות, מגיוון המנות, מטעמן ומהגשה אחידה ומתוזמנת לכולם.
הערכות לוגיסטית- קייטרינג איכותי יעשה שימוש בתנורים, מקררים, כלי מטבח והגשה מהטובים בעולם המטבח, וחשוב לא פחות שניתן לנייד אותם מלוקיישן ללוקיישן. בנוסף, לרשות חברת קייטרינג מנוסה ומקצועית יעמדו משאיות קירור שאיתן ניתן להוביל את האוכל ביעילות תוך שמירה על טריות המזון.
קייטרינג איכותי נמדד גם ביכולתו להיערך לכל אירוע, מכל סוג, בכל לוקיישן ובכל מזג אויר. יחד עם זאת חשוב לזכור לשאול את חברת הקייטרינג לאיזו כמות מוזמנים הם מסוגלים להיערך.