בלינצ'ס גבינה הונגרי שמפתיעים את החיך שלכם

בלינצ'ס גבינה הונגרי – הממתק המושלם שיכבוש את הלב

בואו נדבר על מאכלים שמלווים אותנו שנים רבות, כאלו ששמים חיוך על הפנים ומתחילים את הבוקר בצורה הכי טובה שיש. מה דעתכם על בלינצ'ס גבינה הונגרי?! זהו מתכון אגדי שמאפשר לנו לשדרג את הפנקייקים המוכרים, ולהתענג על טעמים únicos ומרעננים. בגלל זה, אתם הולכים לגלות שהפעם אין סיבה לא להוסיף עוד כף גבינה, ועוד רוטב שוקולד או ריבה לדרך. במילים אחרות – הלב שלכם לא יעמוד בהתרגשות!

זמן הכנת המתכון

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • זמן בישול: 15 דקות
  • רמת קושי: קלה
  • מנות: כ-8 בלינצ'ס

הרכיבים הדרושים

כדי להכין את הבלינצ'ס גבינה, חשוב להתקין את כל הרכיבים שלנו על שולחן העבודה. לא נרצה להתחיל לחפש רכיבים בזמן שהמחבת מחכה לנו!

  • 1 כוס קמח לבן (כ-150 גרם)
  • 1/4 כוס חלב (כ-60 מ"ל)
  • 2 ביצים גדולות
  • 1/4 כוס מים (כ-60 מ"ל)
  • 1 כף סוכר (לפתיחת טעמים)
  • קורט מלח
  • 250 גרם גבינת רענן (או גבינת עיזים למי שאוהב את זה במיוחד)
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה או יוגורט טבעי
  • 2 כפות סוכר להמתקת הגבינה
  • 1 כפית ורדינת וניל
  • שמן קנולה או חמאה לטיגון (לשדרוג הטעמים)

שלבי ההכנה

הנה תהליך פשוט וקל שמאפשר לכולכם להפוך למומחי בלינצ'ס גבינה תוך דקות!

  1. מערבבים את כל רכיבי הבלילה יחד בקערה גדולה: קמח, חלב, ביצים, מים, סוכר ומלח עד שהתערובת חלקה.
  2. מחממים מחבת על חום בינוני עם מעט שמן או חמאה.
  3. לוקחים מחצית מכוס הבלילה ומניחים על המחבת בעזרת כף (או חצי כוס, אם רוצים בלינצ'סים גדולים).
  4. מטגנים כל צד 2-3 דקות, עד שהבלינצ'ס מתחיל להזהיב.
  5. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה.
  6. בינתיים, מכינים את המילוי: מקשיבים לגבינת הרענן, שמנת מתוקה, סוכר ווניל ואחראים על טעמים מושלמים.
  7. מניחים כף מהמילוי על כל בלינצ'ס ומקפלים אותו, כמו ספר חשוב שמככבים בו תוכן דלוח.
  8. מטגנים את הבלינצ'ס המגוללים במשך דקה נוספת, מוודאים שהמילוי מוכן.
  9. מגישים עם אבקת סוכר מעל, רוטב שוקולד או ריבה – הבחירה שלכם!

עכשיו, כשאתם מחזיקים בידיכם את הבלינצ'ס הגבינה המושלם, אתם יכולים לדמיין את הדרך שבה הוא נמס בפה כמו שוקולד חם ביום קר. למי צריך יותר? במיוחד עכשיו כשאתם יודעים איך להכין את זה. מלבד זאת, יש לערוך ניסיונות ולנסות לשדרג את המילוי. כל גבינה תורמת משהו אחר, במילה נימוח.

תוספות ושדרוגים אפשריים

  • לגרסה טבעונית – השתמשו בגבינת קוקוס ויוגורט טבעוני.
  • לתוספת ענבית – הכינו רוטב מרוסק מפירות יער.
  • לפנקיק חלבי – הוסיפו שוקולד צ'יפס או אגוזים.
  • למתוקים – פזרו קקאו ואגוזי לוז קצוצים מעל.

שאלות ותשובות

מה כדאי לשים בשמנת כדי להוסיף טעמים?

כדי לשדרג את השמנת, אפשר להוסיף מעט וניל או תמצית שקדים. פלא מסמיך בעת ההגשה!

אפשר לשמור את הבלינצ'ס במקרר?

בוודאי! לאחר טיגון, יש להניח להם להתקרר ואז לשים בשקית זיפר במקרר. הם יחזיקו מעמד עד שלושה ימים.

האם ניתן להקפיא בלינצ'ס גבינה?

סביר! פשוט קפיצו את הבלינצ'ס יפים בנפרד, וחתכו לרבעים. הקפיאו ושמרו עד כשלושה חודשים.

מה יש להוסיף לבלילה כדי לשדרג את הטעמים?

הוספת קינמון או סוכר חום יכולה להוסיף טעמים משגעים במיוחד!

איך ניתן להפוך את הבלינצ'ס ליותר פריך?

לשדרוג מרקם, לאחר הטיגון, הוסיפו מעט חמאה על הצדדים כדי להפתיע את החך.

האם אפשר להכין גרסה ללא גלוטן?

בהחלט! שימוש בקמח שקדים או קמח ללא גלוטן יהפוך אותן לאופציה נהדרת!

מהי הדרך האידאלית להגיש את הבלינצ'ס?

אפשר ולגמרי חובבים – עם שוקולד חם, פירות טריים, אגוזים, ורוטב פירות! כל מה שעושה לכם טוב.

כיצד אפשר להשתמש בשאריות הגבינה?

גופני גבינה לא מתפקדים! השתמשו בהם כדי להכין קניידלך, עוגיות גבינה או אפילו עוגת גבינה קלה ומתקתקה!

האם נהוג להוסיף לשוקולד או ריבה?

כמובן, זו המסורת! והרי זה מדהים איך כל אחד מוסיף את הטעם שלו!

כמה זמן לוקח להכין בלינצ'ס גבינה?

כמעט חצי שעה לוקח לזמן ההכנה והבישול! עשרים דקות עליהן.

לסיום, אנחנו ממליצים לכם להפיץ את המתכון הזה לקהל הרחב! אין דבר טוב יותר מלקרוא ולשתף מתכונים, אז אל תהססו לשתף את הבלינצ'ס הגבינה הונגרי הזה עם החברים והרשתות החברתיות שלכם!

שתפו את המאמר ברשתות החברתיות

ofirarie80

ofirarie80

אולי יעניין אתכם...

© 2018 All rights reserved​

Made with ❤ with Elementor​