shayמערוך – לא רק מעץ גם מנירוסטה

מערוך הוא אחד מכלי המטבח הפופולריים ביותר במטבחים ביתיים ותעשייתיים. הוא משמש לרידוד בצקים וחומרים אחרים, כך שאפשר להכין באמצעותו פיצות, לחמניות, עוגיות. מאפים ממולאים ועוד סוגים רבים אחרים של מאפים. באמצעות המערוך ניתן לרדד ולשטח בצק בצורה אחידה וכמה שיותר מדויקת, ולכן מדובר על אביזר חובה בכל מטבח שנעשים בו תהליכי אפייה ובישול.

מערוך – למה הוא משמש ואילו סוגים יש?

כדי להשיג תוצאות של רידוד בצק שטוח ואחיד, המערוך בנוי משתי ידיות בכל קצה ובמרכז יש חלק מעוגל וארוך, כאשר אחיזה בידיות מעניקה נוחות ופרקטיות בגלגול המערוך על גבי הבצק וחומרים אחרים עד להשטחתם. כיום אפשר למצוא סוגים רבים ושונים של מערוכים לרידוד בצקים כמו מערוך נירוסטה, מערוך פלסטיק ומערוך עץ שהינו המערוך הנפוץ ביותר בשימוש.

מערוך מעץ או נירוסטה – מה עדיף יותר?

למרות שמערוכי עץ הם הפופולריים ביותר, גם למערוך הנירוסטה יש לא מעט יתרונות המסייעים לאופים מתחילים ומנוסים לאפות בצקים בצורה מושלמת. נוסף לקלות משקל ונוחות עבודה, מערוך נירוסטה קל יותר לתחזוקה וניקיון, כיוון שהמשטח המרכזי שלו עשוי נירוסטה חזקה ועמידה הניתנת לניקוי ושטיפה מתחת למים זורמים ללא חשש מעיוות ובלאי.

ברוב המקרים חומרים עשויים עץ עשויים להיות פחות קלים לתחזוקה, כך שלכלוך וכתמים עשויים להצטבר עליהם. חומר הנירוסטה הוא חלק יותר וכן עמיד יותר, ולכן התחזוקה והניקיון שלו הוא הרבה יותר מהיר ונוח.

היכן אפשר למצוא מערוך איכותי?

בין אם ההעדפה היא שימוש במערוך עץ או נירוסטה, חשוב לדעת היכן לרכוש מערוך איכותי שישמש אתכם במשך זמן. ניתן למצוא גם אונליין חברות המשווקות מגוון של מוצרי אפייה עמידים ואיכותיים, וכך לרכוש אביזרי אפייה מקצועיים מסוגים שונים ולכל מטרה.

בקרו באתר שלנו >>>

שתפו את המאמר ברשתות החברתיות

shay

shay

אהבה שלי היא בראש ובראשונה לאוכל ולאורח חיים בריא! בזמני הפנוי אני מבקר מסעדות, מטייל בעולם, מחפש מתכונים ומבשל

אולי יעניין אתכם...

© 2018 All rights reserved​

Made with ❤ with Elementor​