האם חלמתם פעם לאפות פחזניות אווריריות עם ציפוי קראנצי? כזה שמתפצפץ בין השיניים, ומיד לאחר מכן הפה מרגיש את הרכות של הבצק, האווריריות, הטעם המושלם. איך עושים כזו יצירת פאר?
הסוד הוא, כמו שאתם בוודאי יודעים, טמון בבצק. בצק רבוך הוא תורה שלמה של הדרך שבה אתם מייצרים את הבצק הנכון כדי לקבל תוצר כמה שיותר מדויק.
בשונה מבצק שאתם מכינים ללחמניות ומאפים מסוגים שונים, שם הדיוק בחומרים של הבצק הוא לא קריטי, אתם יכולים להוסיף עוד טיפה ביצה, או קצת סוכר, הכל בסדר, בבצק הרבוך, כל סטייה היא קריטית. אם תשימו יותר מידי ביצה, כבר לא תוכלו להתעסק עם הבצק שיהפוך למים.
בשביל לאפות כמו מקצוענים, אתם צריכים סדנה שתלמד אתכם את סודות הבצק הרבוך. בשורות הבאות, נראה לכם את כל הפרטים על הסדנה, מה תלמדו בה, ומה תדעו לעשות אחריה.
מה לומדים בסדנת בצק רבוך?
אם החלטתם ללכת על סדנה של בצק רבוך, אתם בדרך הנכונה. לא משנה אם אתם רוצים לאפות דברים טובים יותר בבית שלכם, או שאתם רוצים להתמקצע בתחום האפייה, סדנה לבצק רבוך היא אחת היסודות הכי בסיסיים שתצטרכו לדעת.
כי כמו שאתם יודעים באפייה, הבצק הוא המלך. ככל שהבצק יותר מדויק, בין מבחינת החומרים ובין מבחינת הטמפרטורה, העוגייה תצא יותר טעימה.
בטח ובטח כאשר מדובר על תוצרים מורכבים כמו פחזניות וכדומה. בסדנה של לייזה תובל ילמדו אתכם איך להתעסק עם הבצק הרבוך, אלו חומרים בדיוק צריך כדי שהבצק יצא מושלם, כמו כן, תלמדו איך לעשות תוצרי אפייה שקשורים לבצק רבוך, בסוף הסדנה האפייה שלכם תשתפר ואתם תדעו לאפות הרבה יותר טעים.