לגלות את המתכון המושלם לרוטב שוקולד פרווה

רוטב שוקולד פרווה: מתכון מדהים שישדרג כל קינוח

יש דברים שהופכים כל קינוח למושלם, וכל קופסה קטנה של שוקולד היא כמו קסם שמתמוסס בפה. ולמה בכלל לדבר על זה? כי כולם אוהבים שוקולד! וכשהשוקולד הזה הוא פרווה, בשום אופן אנחנו לא צריכים להתפשר על טעמים. בעזרת המתכון הזה, אתם עומדים ליצור רוטב שוקולד פרווה אגדי, מעלף וממכר, שיגרום לכל קינוח להיות משגע! אז בואו נתחיל להפוך את החוויה הקולינרית למופלאה באמת!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי, ומספר מנות

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מנות: מספיק ל-4-6 מנות

הרכיבים הדרושים

כעת, הגיע הזמן לדבר על כל מה שצריך כדי להכין את הרוטב המושלם. חשוב לקחת את כל המרכיבים לפני שמתחילים. הכנה עם חומרים טריים היא תמיד בחירה טובה, והשוקולד תמיד יהיה טעים יותר.

  • 200 גרם שוקולד מריר פרווה (עכשיו נוכל להרגיש כמו שפים אמיתיים)
  • 100 מ"ל שמן קוקוס (לא רק מדהים, אלא גם בריא)
  • 100 מ"ל מים
  • 50 גרם סוכר קנים (לתוספת מתיקות)
  • טיפה של מלח (לניגוד מדהים)
  • 2 כפיות תמצית וניל (אה כן, הווניל זה מה שהופך את זה לאגדי)

ממש לפני שנמשיך למדריך ההכנה, כדאי לדעת שניתן להחליף את השוקולד במגוון טעמים, כמו שוקולד חלב או שוקולד לבן, אם אתם לא מעוניינים בשוקולד מריר. וכמובן, רוטב שוקולד לא חייב להיות רק על קינוחים, אפשר להשתמש בו גם לתוספות של פירות, עוגות גבינה או אפילו בכוסות יוגורט. זה פשוט רוטב מדהים ומושלם לכל מה שאפשר להעלות על הדעת!

שלבי ההכנה

אז הגענו לשלב הכי כיף! הגיע הזמן להוציא את כל מיני כלים ולבשל. אל דאגה, התהליך ממש מהיר!

  1. שמים את השוקולד קצוץ בקערה עמידה בחום ומוסיפים את שמן הקוקוס.
  2. מניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים (שיטת באן-מרי) ומערבבים עד שהשוקולד נמס ויוצר תערובת אחידה.
  3. מוסיפים את המים והסוכר לתוך הק mixture ומערבבים עם כף עץ או מרית.
  4. מוסיפים את מלח הים וטיפת הווניל. מערבבים שוב עד שהרוטב חלק.
  5. עם תום ההכנה, מעבירים את הרוטב לכלי אטום ומניחים במקרר לכמה שעות כדי להבטיח שהוא יתייצב.

כעת יש לכם רוטב שוקולד פרווה מדהים, שיכול להיות גם בליווי של פירות טריים, או בתור תוספת לעוגות קינוח. אנחנו בטוחים שאתם לא תעמדו בפיתוי!

תוספות ושדרוגים אפשריים

רוצים לשדרג בקצת יותר טעמים? יש כמה אפשרויות נוספות שיכולות לקחת את הרוטב הזה לרמה אחרת!

  • למה לא להוסיף קקאו לאבקה? זה ייתן טעם שוקולדי חזק יותר.
  • חצי כוס אגוזי לוז קצוצים? נו באמת, זה פשוט משגע!
  • אפשר לצקת מעט ליקר טופי או קוניאק לתוספת מתוקה ומהודרת.
  • שדרוג בריאותי: חלב חום נחשב לאופי חלב פרווה כמו קרם קוקוס!

שאלות ותשובות

מה עושים אם השוקולד לא נמס כמו שאני רוצה?
אם אתם רואים שהשוקולד לא נמס כראוי, לא להלחץ! פשוט התעקשו לחמם אותו עוד כמה דקות מעל הסיר עם מים רותחים. זה חייב להתרכך בסוף!

האם אפשר להשתמש בשקיות של שוקולד פרווה?
כמובן! שקיות שוקולד פרווה, אם זה בטעמים שונים או קינוחי קקאו, יכולים לעשות את העבודה כמו שצריך.

מה יוצא אם אני משתמש בשוקולד חלב?
אז כאן יש לנו אתגר טעים! שוקולד חלב יוצר רוטב יותר מתוק, בקיצור – רוטב מדהים במתיקות משגעת!

האם אני יכול להקפיא את הרוטב?
מומלץ לא להקפיא את הרוטב, כי כשהוא מתקרר, הוא יכול להפסיד מהמרקם האוורירי שבו שואפים להשתמש.

אילו קינוחים אפשר לשלב עם רוטב השוקולד הזה?
תשכחו מכל מה שחשבתם! זה הולך נפלא עם עוגות גבינה, פירות חתוכים, פנקייקים ואפילו סופגניה חמה.

האם אפשר להכין את זה עם קקאו במקום שוקולד?
בדיוק! רק תוסיפו יותר שמן קוקוס בהתאם לטעם שאתם אוהבים.

מה אם אני רוצה להכין גרסה ללא סוכר?
אפשר להחליף את הסוכר בממתיקים כמו סירופ מייפל, או אפילו דחוף לערבב עם חצי פרי כמו בננה.

לא סובלים את טעם השוקולד? מה אפשר לעשות?
מספיק להשאיר את השוקולד, ולשים חלב קוקוס טעים או מרשמלו ממולא בטעם שאתם אוהבים.

באיזה מקום אפשר להשיג שוקולד פרווה?
חנויות הטבע, חנויות למוצרי אפייה או אפילו במרכולים הגדולים יש תמיד מבחר שוקולדים פרווה.

כמה זמן אפשר לשמור את הרוטב במקרר?
הוא יחזיק מעמד בערך שבועיים במקרר, אבל מי באמת יכול להחזיק מעמד כשיש שוקולד טעים בסביבה?

כל כך כיף להכין את רוטב השוקולד הזה, נכון? אנחנו ממליצים לכם לשתף את המתכון הזה ברשתות החברתיות כי כמו שאנחנו זוכרים, כל אחד צריך שוקולד! ילדים, גדולים, וכל מי שאוהב מתוק! תנסו ותראו שהתוצאה הייתה שווה את המאמץ. בלב טהור!

שתפו את המאמר ברשתות החברתיות

ofirarie80

ofirarie80

אולי יעניין אתכם...

© 2018 All rights reserved​

Made with ❤ with Elementor​