קייטרינג חלבי

בעבר מי שרצו להימנע מהגשת בשר במהלך אירוע אותו הם עורכים היו מסתכנים בכך שאורחיהם יתאכזבו או אפילו יחושו כי מארגני האירוע נהגו בחסכנות ושהבחירה בתפריט חלבי נעשתה במטרה להפחית בהוצאות. כיום המצב שונה בתכלית, קייטרינג חלבי הוא בחירה מקובלת ומגוון המנות שניתן להציע הוא כזה שאינו מותיר ספק באשר לשפע שביקשו המארחים להעניק למוזמנים.

לעיתים קרובות הבחירה בתפריט חלבי היא מתבקשת ממש, ייתכן מאוד שתפריט כזה יתקבל באהדה רבה מצד האורחים אשר בנסיבות הנתונות ייהנו ממנו הרבה יותר מכפי שהיו נהנים מתפריט הכולל מנה בשרית.

לאור שתואר לעיל על השינוי במעמדו של האירוח החלבי ישנן אפילו חברות קייטרינג שהרחיקו לכת עד כדי כך שהן מציעות רק תפריט חלבי כאשר מגוון המנות שבאמתחתן הוא מסחרר ממש.

אירועים להם מתאים תפריט חלבי

כאמור ישנם מקרים בהם תפריט חלבי יתקבל בברכה על ידי המוזמנים אשר ייהנו מיתרונותיו ללא שיחושו כלל בחסר במנה בשרית. פעמים רבות קייטרינג לאירועים קטנים אינו כולל בשר, בחירה בקייטרינג חלבי מבטיחה כי מניעה מוחלטת של בעיות הכרוכות בשמירה על כשרות וכן תאפשר הגשת קינוחים מפנקים ומשקאות חמים בהם נעשה שימוש בחלב.

אולם תפריט חלבי בהחלט שאינו מוגבל לאירועים עד סדר גודל מסוים. גם באירועים גדולים יש לעיתים מקום לבחור שלא להגיש בשר, כך למשל כאשר האירוע נערך בשעה בה מתאים יותר להציע ארוחה קלה יחסית (למשל אירוע הנערך בשעות הבוקר או אחר הצהריים).

מנות אופייניות בתפריט חלבי

מגוון המנות מהן ניתן לבחור כאשר מרכיבים תפריט ללא בשר לאירוע הוא עצום. תפריט שכזה עשוי לכלול מני פסטות, פשטידות, פיצות, גבינות, מרקים, סלטים, ירקות, תבשילים, דברי מאפה, ממרחים, מטבלים ועוד.

חברות קייטרינג המתמחות באירוח חלבי יידעו להתאים לכל אירוע את התפריט המושלם עבורו, כמובן שלמארגני האירוע חלק בבחירת המנות שהרי הם אלה המכירים טוב מכל את טעמם של המוזמנים וכן המזון המוגש באירוע תפקידו גם לשקף את אופיים והעדפותיהם של מארגניו.

ככל שמדובר בתפריט חלבי מקובל לרדת לפרטים הקטנים ביותר, הדבר ניכר היטב אפילו במבט ראשון בשולחנות העמוסים כל טוב. כך למשל מני הלחמים שיוגשו לצד הסלטים והמטבלים הופכים בעל חשיבות יתרה וללא ספק יבחרו בקפידה תוך שאיכותם תובטח.

יתרונותיו של תפריט חלבי באירוע

לבחירה להימנע מהגשת בשר באירוע יש יתרונות רבים. בארצנו מארגני אירוע נדרשים תמיד לקחת בחשבון צרכיהם של מוזמנים שומרי כשרות, כשהתפריט המוגש כולל מנה בשרית מתעוררות מיד הגבלות בכל הנוגע להגשת קינוחים על בסיס חלב ומשקאות חמים בהם נעשה שימוש בחלב (קפה הפוך, נס קפה וכו').

עניין נוסף הנחסך ממי שבוחרים בתפריט חלבי עבור האירוע שהם מארגנים הוא הדאגה שמא לאורחים צמחוניים לא תהיה מספיק בחירה ושאולי אפילו ירגישו שהמארחים לא לקחו אותם כלל בחשבון.

יתרונות נוספים של אירוח על טהרת התפריט החלבי הוא שמדובר בדרך כלל במנות שקל יותר להגיש. תפריט חלבי כולל מנות רבות שאינן מחייבות חימום (סלטים ומתבלים למשל) או שמספיק לשמור אותן חמימות (כגון מני מאפים). מגשי אירוח הם בחירה נפוצה ככל שמדובר בהגשת המזון באירוע בו התפריט חלבי.

בחירת תפריט חלבי לאירוע

תפריט חלבי יכול להתאים לכל אירוע ולכל מארח אולם ללא ספק יש להקדיש תשומת לב להרכבת תפריט מתאים לאופי האירוע, מארגניו והמוזמנים אליו. למזון המוגש באירוע השפעה רבה על מידת הצלחת האירוע, לעיתים קרובות הרושם שיוותר חרוט בזיכרונם של המוזמנים קשור באופן הדוק לכמה נהנו מן האוכל.

נדרש שיתוף פעולה של חברת הקייטרינג ומארגני האירוע כדי להבטיח הרכבת תפריט מנצח. חברת קייטרינג חלבי מקצועית, כגון פטיט פוד, תשכיל להציע מגוון מנות הבאות בחשבון תוך קבלת משוב ומידע מן המארחים עד שמוסכמים כל הפרטים, מן הגדולים והכלליים ביותר ועד הקטנים והמדוקדקים ביותר.

מעבר לבחירת המנות עצמן חשוב לתת את הדעת לאופן הגשתו, הכרחי שהאורחים יוכלו ליהנות מן המזון בנחת, שיהיה פינוי נאות של שאריות ושלאחר הארוחה ניתן יהיה להעביר זמן בנעימים. מכיוון שאירוח חלבי מאפשר מגוון רחב מאוד של קינוחים מתבקש לנצל זאת ולפנק את האורחים במטעמים מתוקים אשר ישאירו זיכרון נפלא מן האירוע כולו.

 

 

 

 

 

 

שתפו את המאמר ברשתות החברתיות

ofirarie80

ofirarie80

אולי יעניין אתכם...

© 2018 All rights reserved​

Made with ❤ with Elementor​