5 מתכונים לסלטים שישדרגו כל שולחן אירוח

שולחן אירוח חייב להיות נעים ומזמין עם מנות מתאימות שיתאימו לכל הסועדים כדי שכל אחד ימצא את המאכל האהוב עליו. ננסה ביריעה שלפנינו להעניק לכם חמישה מתכונים לסלטים שישדרגו מאוד כל שולחן אירוח שיהיה יותר יוקרתי, יותר מכובד וכמובן הרבה יותר טעים!

1.סלט חסה עם חמוציות

קחו קלח של חסה שטפו היטב כדי שהוא לא יהיה בשרי (בגלל חרקים אפשריים הזוחלים שם ועלולים להגיע אל הצלחת שלכם…) קצצו אותו גס, תבלו את החסה במעט מיץ לימון, סוכר, מלח ושמן, פזרו חמוציות, הוסיפו מנגו חתוך או לחילופין אפרסקים מקופסת שימורים, תוכלו לפזר פקאן מסוכר והרי לכם סלט של אלף דולר!

2. סלט כרוב עם גרעיני חמנייה

קצצו כרוב אחד לאחר ששטפתם את העלים שלו מהסיבה שכתבנו בסלט החסההכינו רוטב שיהיה מורכב מחרדל, מיץ לימון, פלפל שחור, מלח, סוכר וקצת קטשופ, הוסיפו לכרוב, בהגשה פזרו מלמעלה גרעיני חמנייה עם חמוציות והרי לכם סלט של אלפיים דולר

3. סלט חמוצים

קצצו בצל טגנו אותו במעט שמן הוסיפו פטריות מקופסת שימורים והקפיצו מספר דקות. העבירו את הבצל עם הפטריות לקערה וכעת הוציאו מהמזווה את כל קופסאות השימורים שאתם מוצאים. זיתים ירוקים, זיתים שחורים (עדיף טבעות) חצילים משומרים, גמבה משומרת, מלפפון חמוץ, חתכו הכל לקוביות קטנטנות וערבבו הכל בקערה עם הבצל. זהו. סלט מדהים וצבעוני שכולם יאהבו.

4. סלט חמוצים מרוסק

הסלט נראה אחרת לגמרי מהסלט הקודם וטעמו יותר חריף.

הכניסו למיכל הבלנדר קופסא של זיתים, חצי מהתכולה של קופסת מלפפון חמוץ, הוסיפו שניים שלושה פלפלים חריפים כף אחת של מיונז וטחנו. סלט מדהים! לא יישאר ממנו פירור.

5. סלט פיצה

מי אמר שרוטב פיצה אוכלים רק עם פיצה? הניחו צלוחית עם רוטב פיצה על שולחן האירוח ותראו את התגובות.

איך מכינים? הכניסו לקערה 200 גרם רסק עגבניות. באותה קופסא של רסק העגבניות מדדו כמות שווה של מיונז, הכניסו לקערה, הוסיפו כמות דומה של מים, הוסיפו תבלין לפיצה, אורגנו, צ'ילי גרוס, מלח וסוכר וערבבו. מי אמר שהמתכון של רוטב הפיצה הוא סודי?…

כל מה שאתם צריכים זה לערוך קנייה במרכול הקרוב, לעמוד שעה קלה במטבח, להיצמד להוראות, ושולחן האירוח שלכם מוכן. הוסיפו לחמניות טריות וזה הכול.

בתיאבון

רעבים? משלוחי סושי זה הפתרון בשבילכם

הזמן של כולנו יקר על זה אף אחד לא יכול לערער אך מה עושים כשאר הימים ארוכים בעבודה השעות נוקפות והרי בסופו של דבר כולנו בני אדם ומרגישים רעבים ? העבודה צריכה להתבצע ולצאת לא תמיד אפשר, ומצד שני הבטן כבר מאותת לנו שהגיע הזמן לאכול מה עושים? משלוחים עד פתח המשרד . אם אתם מאוהבי הסושי אז וודאי תרצו לדעת שיש אפשרות להזמין משלוחי סושי במגוון רחב של מנות מבלי לצאת מהמשרד.

אל תיגע בסושי שלי

עם השנים משלוחים הפכו לחלק מחיי היומיום של כל אחד מאיתנו, מי פה לא הזמין משלוח במהלך החודשים האחרונים? לפחות פעם אחת אם לא יותר. המאכל שתופס ישראלים רבים הוא הסושי, הפך בשנים האחרונות לפופולארי מאד אם זה במרקם שלו, הסושי לא כבד מידי – כך שבקלות אפשר לחזור לעבודה או לעיסוקים השונים במהירות ולא להרגיש תחושה של כבדות ומועקה. גם התפריט של הסושי השתדרג במשך הזמן וניתן להזמין במשלוחים גם עוף, בשר ונודלס לבחירה. כך שכל מה שצריך זה להרים טלפון לבקש מה שאתם רוצים במנה והמשלוח כבר בדרך אליכם.

לקצר תהליכים

המזון המהיר בארצנו הקטנטונת הפך לסוג של סמל, הרי הזמן שלנו הוא יקר ואנחנו רוצים למקסם אותו כמה שאפשר , לכן חברות המזון השונות ומסעדות שנפתחו גם סושי שבניהן צירפו שירות נוסף וזה משלוחים , שירות שמקל מאד על האנשים העובדים, או פשוט כי בא להתפנק. גשם בחוץ וקר ואתם רוצים לאכול סושי איכותי וטעים – משלוחי סושי זה פתרון נפלא לימים עמוסים, קרים או לפינוק אמיתי.

אז במקום לחפש חניה, לעמוד בתור, לחכות לסושי לחזור הביתה שוב לחפש חניה (זה במקרה שאין לכם חניה שמורה) לפתוח את הסושי שמהלך הנסיעה קצת הסתבך לו. בנינו הכי פשוט זה להזמין משלוח. הכי פשוט, קל מהיר וטעים. לקצר תהליכים זה לעשות משלוחים.

שירות מהיר מתחיל במשלוחים

אוכל מהיר אינו מסתכם רק בהכנה שלו אלא גם בהגעה שלו, תתארו לכם שאתם מזמינים סושי ומחכים זמן רב עד שהוא מגיע כבר עובר לכם כל החשק והטעם לאכול אותו, לכן מסעדה שמכבדת את עצמה צריכה להשקיע גם במשלוחים שהיא מספקת, המקצועיות מתחילה בשירות הלקוחות . אז לפני שאתם מזמינים סושי תוודאו שיש להם משלוחים.