קציצות עוף מרוקאיות ברוטב צהוב בטעמים מפתיעים

קציצות עוף מרוקאיות ברוטב צהוב: מתכון שמשגע את החיך

כולנו יודעים שמידי פעם מתחשק לנו לנסות מתכון שיתרומם מעל כל הציפיות שלנו. לא מדובר רק באוכל טעים – מדובר בחוויה שלמה שפשוט לוקחת אותנו למסע של טעמים, ריחות וזיכרונות. אז אם אתם מחפשים מתכון כזה, הגעתם בדיוק למקום הנכון! קציצות עוף מרוקאיות ברוטב צהוב הן שילוב מושלם של טעמים מזרח תיכוניים עם ניחוחות של הבית, ואנחנו כאן כדי להציג לכם את המתכון המדהים והמאכל הממכר הזה. שימו את המחשבות על סלטים ומשקאות דיאטטיים בצד – הגיע הזמן להתפנק!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות הוא מספיק

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • זמן בישול: 40 דקות
  • רמת קושי: בינונית
  • מספר מנות: 6-8 מנות

הרכיבים הדרושים

לפני שנצלול לתוך שלבי ההכנה, בואו נסקור את המרכיבים שאותם אנחנו צריכים כדי ליצור את הקציצות העודפות הללו. לא כל יום אפשר להכין מנה כל כך משגעת, ולכן רק חשוב לבחור את המוצרים הטריים והאיכותיים ביותר.

  • 500 גרם חזה עוף טחון
  • 1 בצל בינוני, קצוץ דק
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה (או לתחושת ה"געגועים")
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית קימל
  • 1/2 כפית ק turmeric (כמון מזרחי)
  • 1 ביצה
  • 1 כוס פנקו (או פירורי לחם)
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 ואדי מלח ופלפל לתיבול

מרכיבים חלופיים

אם אתם רוצים לנסות לגרסה טבעונית של המתכון הזה, אתם יכולים להמיר את חזה העוף בטופו או בחומוס טחון. גם פטריות טחונות יוסיפו טבעיות ומרקם עשיר לקציצות שלכם. בנוסף, ניתן לשדרג את המתכון ולהוסיף גם גרגרי חומוס עשויים במהודק או קוויאר. כך תוכלו להגיע לגרסה בריאה ודלת פחמימות.

שלבי ההכנה

עכשיו אנחנו נכנסים לחלק הכי מעניין – שלבי ההכנה. המתכון הזה כל כך קל ופשוט, שאתם תופתעו עד כמה נעים ומהיר הוא, ובסוף, כמובן, תלקקו את האצבעות!

  1. קודם כל, נתחיל עם טחינת חזה העוף שמניחים בקערה גדולה.
  2. לאחר מכן, נוסיף את הבצל הקצוץ, הפטרוזיליה והכוסברה.
  3. נוסיף את הכמון, קימל והטורמריק, ונערבב הכל היטב.
  4. נעבור לשלב העשייה – נוסיף את הביצה ונערבב

שתפו את המאמר ברשתות החברתיות

ofirarie80

ofirarie80

אולי יעניין אתכם...

© 2018 All rights reserved​

Made with ❤ with Elementor​