קינדר פצפוצי אורז: המתכון המושלם לכל חובבי המתוקים

קינדר פצפוצי אורז מדהימים

אם יש דבר שאנחנו יכולים להסכים עליו, זה שכל מי שטעם קינדר פצפוצי אורז אחד, יודע שמדובר במשהו אגדי! השילוב המושלם של שוקולד חלב מתוק עם פריכות של פצפוצי אורז, מצליח להפוך כל רגע שאנו טועמים את זה למרגש ומיוחד. אני זוכר את הפעם הראשונה שהכתי את המתכון הזה, איך השוקולד נמס בפה והפצפוצים הוסיפו לכל ביס קראנץ' שמרטיט את הלב. מהסיבה הזאת, החלטתי לשתף אתכם במתכון המהיר והקליל הזה, שתפקידו להציג את השילוב המושלם בין פריך לנמס.

זמן הכנת המתכון, רמת קושי ומספר מנות

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • רמת קושי: קל מאוד
  • מספיק למד: 10-12 מנות

הרכיבים הדרושים

כדי להכין את קינדר פצפוצי האורז המהממים האלה, אנו צריכים להגיע למרכיבים המושלמים שיביאו לתוצאה הכי טעימה ושוקולדית! חשוב לדעת שהמרכיבים כאן פשוטים וזמינים, ככה שאפשר להכין את המתכון בכל יום. הנה הרשימה המיוחדת:

  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 300 גרם פצפוצי אורז
  • שקית שוקולד חלב נוסף (סיומת להתזות)
  • 1-2 כפות חמאה רכה (לא חובה)
  • פצפוצי שוקולד לקישוט (לפי טעם אישי)

שלבי ההכנה

אין באמת דרך קלה להכין קינדר פצפוצי אורז מושלמים. כל מה שצריך זה עקוב אחרי השלבים הבאים:

  1. שמים את השוקולד בסיר קטן ומניחים על להבה נמוכה, תוך ערבוב עד שהשוקולד נמס לחלוטין. אם החלטתם להוסיף חמאה, זה הזמן להוסיף אותה לתוך השוקולד.
  2. מסירים מהכיריים את הסיר ומניחים לו להתקרר במשך מספר דקות.
  3. בקערה גדולה, מוסיפים את פצפוצי האורז לשוקולד המומס ומערבבים היטב עד שהפצפוצים מצופים לחלוטין בשוקולד.
  4. מעבירים את התערובת לתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים אותו בצורה אחידה.
  5. בקערה קטנה, ממיסים את השוקולד הנוסף על מנת לקשט עם פונדו. מעבירים אותו לשקית זילוף ומקשטים את התערובת שבתבנית.
  6. מניחים במקפיא למשך 30 דקות עד שהתערובת מתייצבת ומקשה.
  7. מחתכים לקוביות בגודל הרצוי ומקשטים עם פצפוצי שוקולד נוספים, אם רוצים.

הקינדר פצפוצי אורז שלכם מוכנים! זמן להציג את המופע האדיר הזה על השולחן.

גרסאות חלופיות

אם אתם רגישים לגלוטן, תוכלו להשתמש בפצפוצי אורז ללא גלוטן שניתן למצוא היום בשוק. וכמובן, עבור גרסה טבעונית, פשוט החליפו את השוקולד החלב עם שוקולד מריר או שוקולד צמחי אחר. שימו לב, כי במקרה הזה כדאי גם להקפיד על כך שהשוקולד בסופר הוא ללא רכיבי חלב.

תוספות ושדרוגים אפשריים

הגעתם לשלב הכי מעניין? להפתיע את החברים והמשפחה עם תוספות! יש לא מעט רעיונות לשדרוגים:

  • שילוב של אגוזי לוז קצוצים – מוסיפים קרמיות מדהימה!
  • קילו של ריבת חלב במרכז – ברגע שהטעם של השוקולד והשקדים יתאחדו, תקבלו משהו שמעלף!
  • ניתן להוסיף פירות מיובשים כגון חמוציות או צימוקים לקבלת נגיעות טבעיות.

אל תשכחו! אתם יכולים לשלב דברים בהתאם לטעם שלכם ככה שיתקבל טעם מושלם.

שאלות ותשובות

מה ניתן לשים במקום פצפוצי אורז?
בתור משהו שולי, ניתן לשים גם פצפוצי תירס. הם פחות מתוקים אך יוסיפו טוויסט מעניין.

איך כדאי לאחסן את הקינדר פצפוצי אורז?
שמרו במיכל אטום בטמפרטורת החדר. כך הם יישמרו טריים לאורך זמן.

האם ניתן להכין את המתכון בגרסה ללא סוכר?
כן, השקיעו בשוקולד מריר ללא סוכר, יש המון תחליפים קונבנציונליים.

כמה זמן יכולים להחזיק הקינדר פצפוצי אורז במקרר?
אם שומרים במקרר, הקינדר פצפוצי האורז יכולים להחזיק עד שבועיים אך אזהרה – הם לעיתים נעלמים מהר יותר.

מה אפשר להכין עם קינדר פצפוצי אורז?
מעולים כתוספת על פרפה, לפנק את הילדים בבוקר או סתם לנשנש משחקיים.

האם אפשר לשים פצפוצי אורז מתוק?
בהחלט, זה יוסיף לממתק את המתיקות המדודה ויוסיף קראנץ' מדהים!

האם המתכון הזה מתאים לילדים להכנה?
בהחלט! רק חשוב להדריך את הילדים לגבי השוקולד החם.

האם ניתן להחליף את השוקולד החלב בכל טעם אחר?
בוודאי, גן שוקולד מריר או לבן יכולים להוות תחליף מדהים.

האם ניתן להכין קינדר פצפוצי אורז בעבודת יד?
כן, להכין את כל התהליך ביד יחייב אבא או אמא להשגיח על הבצק.

האם קינדר פצפוצי אורז עלולים להיות רכים אם ישאירו במקרר?
אם ישמרו בתנאים לא נכונים, בהחלט יכולים להיות רכים. לשם כך, חשוב לשמור את הקינדר בקופסה אטומה.

אל תשכחו לשתף את המתכון המדהים הזה ברשתות החברתיות ולהפיץ לחברים שלכם, כי המנה הזו פשוט משגעת! טעם כזה חייב להיות בידי כולם!

שתפו את המאמר ברשתות החברתיות

ofirarie80

ofirarie80

אולי יעניין אתכם...

© 2018 All rights reserved​

Made with ❤ with Elementor​