פרחי קישוא מתכון פשוט וטעים שכל אחד יכול להכין

פרחי קישוא ממולאים

דמיינו את עצמכם יושבים על המרפסת עם צלחת של פרחי קישוא ממולאים, הריח הממכר שעולה מהפשטידה הזאת מצליח לסחוף אתכם למקום אחר. זוהי לא סתם מנה – מדובר באגדי, במושלם, בפרח קישוא שהופך לכל כך הרבה יותר כאשר אתם ממלאים אותו בכל טוב. כל Bite ממנו הוא חוויה עוצמתית שעושה לכם חשק להיכנס למטבח שוב ושוב. אם בא לכם ללטף את החיך שלכם ולפנק את החברים והמשפחה, הגעתם למתכון הנכון. הכינו את עצמכם – מדובר במנה שלא תשכחו במהרה.

זמן הכנת המתכון, רמת קושי ולקהל

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: בינונית
  • מספיק ל-4 מנות

הרכיבים הדרושים

כדי להכין את המנה הזו – הפרחים עשויים מקישוא. הכנתי רשימה מלאה של הרכיבים שיעזרו לנו להגיע לתוצאה הכי טעימה, הכי מדהימה ומעלפת. אז שימו לב:

  • 8 פרחי קישוא טריים, שטופים ומנוקים
  • 1 כוס גבינת ריקוטה או גבינת פטה, אם אתם מעדיפים גוון מלוח יותר
  • 1/2 כוס אורז לבושל מראש (אפשר להשתמש באורז בורגול למי שרוצה להפוך את זה למנה בריאה יותר)
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה, רעננה
  • 1 ביצה גדולה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1/2 כוס רוטב עגב tomato, שתמיד מוסיף רטיבות ונפלאות למנה
  • שמן זית, לפי הטעם

מרכיבים חלופיים

נכון, זה מתכון שמדובר בו בכל כך הרבה אהבה, אבל אם אתם צמחוניים או טבעוניים, תוכלו להמיר את הגבינות בחלפות כמו טופו מתובל או גבינת קשיו, שיספקו טעמים נפלאים לא פחות. ואם אתם רוצים לגרום למנה להיות דלת פחמימות, אתם יכולים להשמיט את האורז או להשתמש באורז זירעי – ההכנה תישאר מעלפת!

שלבי ההכנה

להכנה של פרחי הקישוא הממולאים, אנו נעבוד בצעדים קלים וברורים במיוחד. זה בהחלט לא מסובך ועם מעט סבלנות, תראו איך הכל מתחבר.

  1. חמים את תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  2. לשלב את גבינת הריקוטה עם האורז המבושל, פטרוזיליה קצוצה, ביצה, מלח ופלפל בצלחת.
  3. למלא כל פרח קישוא בתערובת שהכנתם ולסגור את הקצוות בעדינות.
  4. לצפות את התבנית עם רוטב העגבניות, ואז להניח את הפרחים הממולאים בתבנית.
  5. לזלף מעל שמן זית, ככה זה נותן טעם ועשן נפלא.
  6. לאפות בתנור במשך 25-30 דקות, שהקישואים יהפכו רכים והרוטב יכנס לתוכם.
  7. לצנור את המנה עם פטרוזיליה רעננה קצוצה ולהגיש חם.

תוספות ושדרוגים אפשריים

אז אחרי שנכנסתם למטבח והכנתם את המנה הזאת, יש לכם כמה אפשרויות לשדרוגים. אם אתם אוהבים חריף, תוסיפו מעט צ'ילי קצוץ לתערובת. רוצים ניחוח של בתים מרוחקים? הוסיפו מעט כמון או קימל. אתם גם יכולים לשדרג את הרוטב עם בנד של בזיליקום, זה פשוט יפיל אתכם מהרגליים. וכל כך הרבה אפשרויות מדהימות נוספות – זאת המומחיות של פרחי הקישוא.

שאלות ותשובות

למה כדאי להכין פרחי קישוא ממולאים?
פרחי קישוא ממולאים הם לא רק מנה יפה, אלא גם נותנים טעמים עשירים ומגוונים. הם מאפשרים לכם לשלב בריאות עם טעם, והשילוב של הקישוא עם הגבינות עושה את זה יחודי.
מה עושים אם אין לי פרחי קישוא?
אם אין לכם פרחי קישוא, אתם יכולים להשתמש בקישואים רגילים ולקחת כמה קוביות של קישואים ממולאות עם התערובת הידועה.
האם אפשר להכין את זה מראש?
בהחלט! אפשר להכין את התערובת והפרחים, להכניס למקרר ולבשל לפני ההגשה.
איך אני יודע אם זה מוכן?
כשהקישואים רכים והמלית מתחילה לבעבע, זה סימן שהמנה מוכנה לאכילה.
האם זה בריא?
כן, מדובר במנה בריאה שמעוררת את כל החושים.
האם אני יכול להקפיא את זה?
כן, אפשר להקפיא את הפרחים לפני שהם נאפו.
מה הטעם של פרחי הקישוא?
הטעם הוא קליל, מעט מתוק, שהוא פשוט מדהים כאשר הוא מתמזג עם המילוי.
האם אפשר לשדרג את המילוי?
בהחלט! הוסיפו ירקות נוספים, כמו גזר קצוץ או פטריות, כדי לייצר שילובי טעמים שונים.
אפשר לדלג על הגבינה?
למעשה, אם לא עודפים על הגבינה, אתם יכולים להשתמש בטופו כדי לשמור על המילוי רך.
מתי כדאי להכין פרחי קישוא ממולאים?
אם יש לכם אירוע מיוחד, זה הזמן המושלם! אלא אם כן אתם פשוט רוצים לפנק את עצמכם.

זה הזמן שלכם לקחת את המתכון הזה ולנסות אותו בעצמכם. שתפו את הפלא הזה עם החברים שלכם, ותנו להם לעטוף את עצמם בחוויות הטעימות שמביאות איתן פרחי הקישוא. אל תשכחו, כל Bite הוא ממש נמס בפה!

נא להפיץ ולהשתף ברשתות החברתיות!

שתפו את המאמר ברשתות החברתיות

ofirarie80

ofirarie80

אולי יעניין אתכם...

© 2018 All rights reserved​

Made with ❤ with Elementor​