פינה קולדה מתכון שילמד אתכם להכין קוקטייל מושלם

המדריך הכחול לפינה קולדה משגעת

אין כמו לשבת על חוף ים, לשמוע את הגלים ולהתפנק עם כוס פינה קולדה מרעננת. המילה "מדהים" לא מספיקה לתאר את החוויה. כשמדובר בקוקטייל המושלם הזה, אתם תמצאו את עצמכם חוזרים עליו שוב ושוב. הוא ממש ממכר, ועל כך אני אחראי!

זמן הכנת המתכון

  • זמן הכנה: כ-10 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספיק ל: 4 מנות

אז אם אתם מחפשים מתכון שיותיר אתכם נרגשים, זה בהחלט המקום להתחיל. הפינה קולדה עושה הכול – מהרגע הראשון ששוטפים את הפירות ועד שהכוס המושלמת נמצאת בידכם, תגלו כיצד כל ביס וכל לגימה נמסים בפה.

הרכיבים הדרושים

  • 2 כוסות אננס חתוך לקוביות (אפשר טעים ואפילו אפשר להשתמש באננס משומר)
  • 1/2 כוס חלב קוקוס (ממולץ להשתמש בחלב קוקוס איכותי)
  • 1/2 כוס רום לבן (אם רוצים לשדרג, אפשר לשלב רום כהה)
  • 1/4 כוס שמן קוקוס (מדליק, נכון?)
  • 2 כפות סוכר חום (על טעם ונחמדות מדובר)
  • 1 כוס קוביות קרח
  • למקרה שתעלו על גג ביתכם – עלי נענע לקישוט

ועכשיו, בואו נדבר על החלופות. אם אתם מחפשים גרסה טבעונית, פשוט עזבו את הרום והשתמשו במשקה קוקוס מוכר. אם אתם רגישים לגלוטן, אתם על בטוח כאן, קוקטייל שלכם טהור לחלוטין.

שלבי ההכנה

יצאנו לדרך, תכינו את עצמכם לרטיבות מדהימה!

  1. מוסיפים את קוביות האננס למעבד מזון ומעבדים עד שהן מתפוררות.
  2. מוסיפים את חלב הקוקוס, הרום, שמן הקוקוס, סוכר והקרח.
  3. למרות זאת, טוחנים את התערובת עד שהיא הופכת למרקם אוורירי ונפלא.
  4. כדי שהכיף לא ייגמר, תוכלו לטעום ולבחון אם רוצים להוסיף סוכר או קרח נוסף.
  5. מוזגים לכוסות גבוהות ומקשטים עם עלי נענע.

ברגע שיוצאים לדרך עם שלבי ההכנה, חכו לסיום הגלגולים. הסוד הוא לעבד את התערובת עד שהיא מגיעה למרקם חלק ולא יישארו קצוות גסים. הכאבים יהיו שווים את זה, אנחנו מנהיגים פה קוקטייל אגדי!

תוספות ושדרוגים אפשריים

כמובן שיש אפשרות לשדרג את חוויית הפינה קולדה שלכם: למה לא לנסות להוסיף מעט תמצית וניל? תאמינו לי, זה מעלף! או שאולי תנסו לשים מעט פירות יער מעל – הפירות החמוצים מדהימים עם המתוק של הקוקוס. אם אתם אוהבים חמה יותר, תוכלו לשים הרבה יותר סוכר חום, או סוכר לבן.

ולסיום, שדרוג שלא תוכלו לדמיין: לקשט את הכוס בפרוסות אננס או דובדבנים מסוכרים.

שאלות ותשובות

מה ההיסטוריה של הפינה קולדה?
הפינה קולדה הומצאה בשנת 1954 בפוארטו ריקו, שם הממציא היה ברמן בשם ראמון "מונצ'ו" מרטינז. מאז היא הפכה לקלאסיקה עולמית המייצגת תרבות קיץ וחופים.

האם אפשר להכין פינה קולדה ללא רום?
בהחלט! ניתן לשלב חלב קוקוס עם אגזוזים כמו סודה או מיץ פירות כדי ליצור גרסה נפרדת נפלאה ורעננה.

כמה קלוריות יש בפינה קולדה?
כוס פינה קולדה אחת מכילה בדרך כלל בין 300 ל-400 קלוריות, תלוי בכמות הסוכר והחלב קוקוס.

האם יש אפשרות להשתמש בקוקוס טרי במקום חלב קוקוס?
כן, וכך תקבלו טעם מדהים ועשיר, בדיוק כמו שאמא שלכם עשתה.

איזו פירות נוספות אפשר לשים במקרה שהאננס לא מספיק?
פירות כמו מנגו, פסיפלורה או אפילו קיווי יוסיפו מרץ מדהים ויתנו להתנסות ולעצום עיניים בכחול מעמקי הים.

מה ניתן להחליף במקום הסוכר החום?
ניתן להשתמש בסוכרי קוקוס או דחוף דבש אם אתם רוצים תוצאה מתוקה יותר ידידותית ובריאה.

האם הפינה קולדה מתאימה לילדים?
כמובן! אפשר להכין פינה קולדה דמוית קוקטייל טעים לילדים על ידי השמטת הרום והגברת כמות האננס או המיצים.

האם אפשר להכין פינה קולדה ביום החורף?
בהחלט! אפשר להכין את הקוקטייל הזה ולהגיד לעצמכם שאתם בחופשה וזו ממש חוויה משגעת.

מה ניתן להוסיף לקוקוס בכדי להרגיש שמה זה יותר קיץ?
אולי מעט ג'ינג'ר טרי קצוץ או מעט ליים, וכך תקבלו חוויות מרעננות ובדיוק את הטעמים שגם בקיץ מאפשרים קומבינציה מושלמת.

מה הטיפ הכי חשוב לגבי הכנת הפינה קולדה?
תשקלו להשתמש באננס רך ורענן. על מנת להתענג על הטעמים תוכלו לקנות אננס רך, להעביר אותו בתהליכי הטחינה, ולגלות שהחוויה מזכירה את חוף הים הציורי.

לסיום, תשתפו את המתכון ברשתות החברתיות ואולי תגישו אותו לאנשים שאתם אוהבים. זהו מתכון שיהפוך כל ערב לחגיגה! מי יודע, אולי בפעם הבאה תזמינו מלחמה על המסיבת פינה קולדה שלכם.

שתפו את המאמר ברשתות החברתיות

ofirarie80

ofirarie80

אולי יעניין אתכם...

© 2018 All rights reserved​

Made with ❤ with Elementor​