ערמונים מתכון פשוט שכולם חייבים לנסות עכשיו

ערמונים מתכון פשוט ומלא בטעמים!

ערמונים, האגדה של הקיץ! השיטה המושלמת להפוך כל ארוחה לחוויה מהנה ומיוחדת. כשאתם מוציאים את תבנית הערמונים מהתנור, וניחוחות הקולעים משגעים את האף, אתם פשוט לא יכולים להתאפק. כולם מתאספים מסביב, ורגע אחרי זה כבר יש חצי עוגה בידיים – כולם מתמכרים להפית בחגיגיות, והכי חשוב – זה לא רק טעים, זה גם משוגע!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות

  • זמן הכנה: 45 דקות
  • רמת קושי: קלה
  • מספיק לעשרה אנשים

הרכיבים הדרושים

כדי להפוך את הערמונים לממתק מדהים, אנחנו זקוקים למספר מרכיבים בסיסיים. תחשבו על זה כעל מסע חד פעמי לעולם הטעמים של סבתא, החיוך המהמם שלה על הפנים ואיך שהיה לה את היכולת להפוך כל דבר לטעים מעולמנו.

  • 1 ק"ג ערמונים
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1/2 כפית קינמון (אם אתם אוהבים את הקיץ, שימו יותר!)
  • מלח לפי הטעם

ערמונים לא רק טעימים, אלא גם בריאים! הם מכילים סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים. בעבר, הם שימשו כמזון בסיסי במדינות שונות, במיוחד באירופה. והאמת? הם ממש אגדי ביכולת שלהם לרגש!

מרכיבים חלופיים

אם אתם צמחוניים או טבעוניים, אתם יכולים להחליף את השמן בשמן קוקוס ואפילו לשים דחף של אגוזי לוז טחונים לקבלת טעם משגע.

שלבי ההכנה

וכאן אנחנו נכנסים לשלב המהותי של ההכנה – טיפול בערמונים כמו בסבתא! תאמינו לי, זה כל כך מרגש.

  1. חממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
  2. שוטפים היטב את הערמונים במים קרים.
  3. חותכים צורת "X" על צד הערמון (זה חשוב כדי שהערמונים לא יתפוצצו בזמן ההכנה).
  4. מסדרים את הערמונים על תבנית אפייה.
  5. שמים כף שמן זית על הערמונים ומערבבים היטב.
  6. מפזרים סוכר חום, קינמון ומלח על הערמונים.
  7. אופים בתנור במשך 30 דקות עד שהקליפה מבושלת והבשר רך.
  8. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט.
  9. פשוט מקלפים ואוכלים – מדובר בחוויה של נימוח בפה!

וזהו! עכשיו אתם מסודרים עם ערמונים ממכרים. אין דבר שעולה על הרגש של לאכול ממתק טבעי מהסוג הזה!

תוספות ושדרוגים אפשריים

אם אתם מחפשים להפתיע את האורחים שלכם, למה לא לשדרג את הערמונים עם כמה תוספות משגעות? ניתן לשים מעל את שברי האגוזים, לצקת רוטב שוקולד מריר או אפילו להכין מהם פירה לערוכה – זה מושלם, נימוח ובלי פחמימות מיותרות!

שאלות ותשובות

מה עושים אם הערמונים קשים לקילוף?
לאחר cuisson יש לכסות את הערמונים במגבת לחה למספר דקות. הם מתרככים ומקלים על הקילוף!

אפשר להכין את המתכון בסיר ולא בתנור?
בהחלט! כל מה שצריך זה לבשל את הערמונים בסיר עם מים רותחים במשך כ-20 דקות, ואז להוציא ולטפל בהם כמו במתכון המקורי.

מה עוד ניתן להכין עם ערמונים?
בשימוש עם קמח ערמונים ניתן לאפות עוגות, פנקייקים או אפילו להכין מרקים קרמיים מהממים.

האם ניתן להקפיא ערמונים?
כמובן, אחרי הבישול פשוט סננו אותם והניחו בקופסאות אטומות במקפיא. הם שומרים על טעמיהם המדהימים.

איך נכון להכין ערמונים קלויים?
למרות שהמתכון הזה אידיאלי, ניתן גם לקלות את הערמונים על מחבת רותחת עד שהקליפה מתפצלת.

מה עושה אותם כל כך מדהימים?
הערמונים הם אוכל מצוין, מתוק ומלוח בבת אחת, ויש להם כל כך הרבה ערך תזונתי, שמבטיח שהן טעימים במיוחד לכל המשפחה.

כיצד נדע אם הערמונים הוכנו בעצם?
הקליפה צריכה להיות רכה וקלה לקילוף. אם אתם מרגישים שזה קשה, השבוע את הסיר ודאגו כמה דקות נוספות.

האם אפשר להשתמש בערמונים קפואים?
בהחלט! עוקבו אחר הוראות ההכנה המפורטות, ותקבלו את הקטנה המושלמת שוב.

מה הוא השימוש המועדף שלכם בערמונים?
אני אישית אוהבת לשלב אותם בסלטים ירוקים עם רוטב בלסמי תוצרת בית. הם מוסיפים חוויה וטעמים!

איך מקבלים את הערמונים הכי טעימים בשוק?
חפשו ערמונים צעירים, קלופים ואיכותיים – זאת הדרך להגיע לדרגת הטעמים הנפלאים!

אז מה מחכים? הגיע הזמן לשתף את הממתק המדהים הזה עם כל החברים ולגרום לכולם להתחיל לאפות ערמונים עם מתכון זה. אני מבטיחה לכם – זה פשוט משגע!

שתפו את המאמר ברשתות החברתיות

ofirarie80

ofirarie80

אולי יעניין אתכם...

© 2018 All rights reserved​

Made with ❤ with Elementor​