סוד המתכון המושלם למתכון נינג'ה גריל

מתכון נינג'ה גריל – קל, קורץ, מדהים!

כל מי שאי פעם חווה את הריח של נתח בשר שניצלה עליו בנינג'ה גריל יודע על מה אני מדבר. זה לא סתם מכשיר – זה כלי שמעורר חושים ואפילו משדרג את המנה שלכם: הבשר יוצא שאי אפשר לעמוד בפניו, פריך מבחוץ ומכריסטה נימוחה מבפנים. ואם זה לא מספיק, זו דרך מושלמת לשדרגו מנות קלאסיות עם טוויסט. המתכון הזה הוא מעלף, השדרוגים לפניכם, ואנחנו כאן כדי להכין יחד מנה שמריחה כמו חגיגה ומספקת מופת של טעמים!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מנות: 4

אז מה שבוודאי תכננתם לעשות – זה ללקק את האצבעות! אם כבר דיברנו על ריחות, דמיינו לעצמכם את המצב בו אתם פותחים את דלת נינג'ה גריל ואתם מתמלאים ריח מדהים של צליית בשר, בכל פינה בבית. זה פשוט בסיס לקיץ המושלם!

הרכיבים הדרושים

להכנת מנת הברביקיו האגדית הזו, אנחנו נצטרך:

  • 500 גרם נתח בשר בקר (נראה טוב על הצלחת, אז בחרו דבר שמדבר אליכם)
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 4 שיני שום קצוצות דק
  • כף סוכר חום (למתיקות מדהימה)
  • 2 כפות רוטב סויה (החבר של הבשר)
  • 2 כפות רוטב לפאד תאי (למושלמות)
  • מיץ מלח של חצי לימון
  • כפית פפריקה מתוקה

כמובן, אם תרצו לשדרג את המנה, אפשר גם להוסיף תבלינים נוספים כמו כמון או קימל, וזה ממש לא יזיק!

שלבי ההכנה

אפשר לחלוק את המתכון למספר שלבים, ולאחר מכן מתחילים את המסע המוזר הזה אל בעל טעמים ובישול בלתי נשכח.

  1. מטהרים את נתח בשר הבקר, מניחים אותו על קרש חיתוך.
  2. בתוך קערה, מערבבים את כל החומרים: שמן זית, מלח, פלפל, שום קצוץ, סוכר חום, רוטב סויה ורוטב לפאד תאי.
  3. מרטיבים את נתח הבשר בתערובת התבלינים, נעזרים בידיים כדי למרוח, כדי שהבשר יספוג את כל הטעמים המדהימים.
  4. נותנים לבשר לנוח כ-10 דקות – זה הזמן שהטעמים נספגים ומדברים אחד עם השני.
  5. מחממים את נינג'ה גריל לחום גבוה.
  6. מניחים את הנתחים על הרשת ומקנים להם כ-5 שניות על כל צד – לא נעים, לא נורא, אבל הכישרון מתפתח.
  7. בעקבות הצלייה, תראו את הצבע שיראה לכם מהמם – מכאן אתם יכולים להבין שזה מדהים!
  8. מוציאים, מניחים על צלחת, נותנים להם לנוח לדקה כדי שהבשר ירגיש בשל.

אין דבר מעולה יותר מאשר לקנות חומרי גלם איכותיים וגם להתייחס אליהם בצורה המתאימה. בנתיים, נחשוב על תוספות מעניינות.

פינוקים ותוספות שהופכים הכל להגיוני

על מנת לשדרג את המנה בצורה שמפתיעה את הסועדים, אפשר לשקול להוסיף סלט ירקות מרענן בצד – למשל, סלט עגבניות עם שמן זית, בצל סגול וצנונית. זה מספק במיוחד!

כמובן שעשבי תיבול טריים יכולים להוות תוספת מעולה. בזיליקום, פטרוזיליה או קורואנדר יכולים להוסיף טעמים מוקרנים ולמזרז את השהות סביב השולחן.

שאלות ותשובות

מהו הזמן המומלץ לצלייה בנינג'ה גריל?
בערך 12-15 דקות, תלוי בעובי הנתחים. מומלץ להסתכל לעיתים קרובות כדי למנוע התייבשות.

האם אפשר להכין את המנה הזו עם רוטב אחר?
בהחלט! רוטב ברביקיו קרמי או רוטב דינר המועדף עליכם זה רעיון משגע!

האם המתכון מתאים לגרסה טבעונית?
אם נחליף את הבשר בסטייק טופו או חצילים, זה נחשב מתכון אגדי ובריא שיכול להתאים גם לטבעונים!

מה אפשר לשים בצד?
בטטה צלויה מכוסה באורגנו, תפוחי אדמה מפורקים הם פשוט מה ששובר את הקרח!

כמה שעות צריך לתת לבשר לספוג את התיבול?
אם זה אפשרי, מומלץ להשרות את הבשר שעות אחדות – זה משנה את הטעם לחלוטין!

איזה רטבים מתאימים למנה הזו?
בין אם זה רוטב שמן זית עם עגבניות או תפוחי אדמה קלויים בצד הזה, הכל מושלם!

איך מתחילים עם נינג'ה גריל?
לקרוא את ההוראות, להניח את המכונה על שולחן יציב ולהתחיל לצלייה, זה פשוט!

אם הקרנצ'י לא יוצא, מה עושים?
נפנים את החום חזרה ונסו שוב – החום המתאים הוא מפתח ללהיט!

האם אפשר להכין בפעם הראשונה גם הוגן?
בהחלט, אפשר לאכסן את התערובת במקרר, ככה המתקשרים למנה ישמרו על עצמם.

היכן אפשר לשלב נינג'ה גריל?
במהלך האיולדה עם החברים, כשיש מוגש רובע או בישול משפחתי – זה מושלם!

מתכון זה לא רק מגניב – הוא משדרג את החוויה שלכם ויוצר זכרונות שהשפים שימו אחד את השני על המברשות. בשלב זה, אנחנו נמליץ לשתף אתכם עם המתכון הזה – זה ייקח אתכם לגבהים חדשים. אל תשכחו להפיץ את זה ברשתות החברתיות, למי שעדיין לא יודע!

שתפו את המאמר ברשתות החברתיות

ofirarie80

ofirarie80

אולי יעניין אתכם...

© 2018 All rights reserved​

Made with ❤ with Elementor​