נאגטס קריספי שלא תוכל להפסיק לאכול

מתכון לנאגטס קריספי

רוצים ליהנות מאוכל גלוי וטעים שמכניס אותנו לאווירה של חגיגה בכל ביס? אם כן, נאגטס קריספי הם התשובה! המנה הזאת לא רק משגעת, היא פשוט מדהימה ומעלפת. מדובר באוכל קל להכנה, שיתאים למסיבות, לערבי סרטים ובוודאי גם לארוחות ערב משפחתיות. אנחנו מדברים כאן על נאגטס שמעט לא אופייניים אך בהחלט יככבו בשולחן, ושכוללים את כל מה שכל אוהב עוף רק מחפש!

זמן הכנת המתכון ורמת הקושי

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • זמן בישול: 15 דקות
  • רמת קושי: קלה
  • מספר מנות: 4

על מנת שתבינו כמה נוגע להכנה של המנה הזו, יש להבין במה מדובר – נאגטס קריספי הם לא סתם נאגטס, הם בעלי טקסטורה מתפצחת, ממכרת בטעם, נימוחים ומפנקים, ממש ללקק את האצבעות! אז בואו נצא לדרך עם המתכון המושלם!

הרכיבים הדרושים

  • 500 גרם חזה עוף
  • 1 כוס פירורי לחם צלויים
  • 1/2 כוס קמח רגיל
  • 2 ביצים בינוניות
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית שטוחה של כמון
  • 1/4 כפית פלפל שחור טחון
  • שמן קנולה, לטיגון

המרכיבים מגיעים בקלות לבחירתכם. אם אתם אוהבים לרענן והולכים על גרסה טבעונית, תשתמשו בטופו כתחליף לעוף! כלומר, טופו מפורר היטב יכול להעניק את הטעם המושלם, ורק תצטרכו להתאים את התיבול.

שלבי ההכנה

קדימה, נתחיל בתהליך ההכנה המלא של המתכון המדהים הזה!

  1. חתכו את חזה העוף לקוביות בגודל ביס.
  2. הניחו בקערה את הקמח, ואת החומרים היבשים של הפפריקה, מלח, כמון ופלפל שחור. ערבבו היטב.
  3. בקערה נפרדת, שברו את הביצים והקציפו אותן קלות.
  4. הכינו קערה נוספת עם פירורי הלחם.
  5. קחו קוביית עוף ולפני הטיגון, טבלו אותה בקמח, לאחר מכן בביצה ולבסוף בפירורי הלחם עד שהן מצופות היטב.
  6. חזרו על הפעולה עם שאר קוביות העוף.
  7. בזמן שאתם מטגנים את הנאגטס, חממים שמן בסיר. טמפרטורת השמן צריכה להיות גבוהה כדי שהנאגטס יתבשלו היטב.
  8. טגנו את הנאגטס עד שיהיו זהובים וקריספיים, בערך 3-4 דקות מכל צד.
  9. שימו את הנאגטס המסודרים על נייר סופג כדי להסיר עודפי שמן.
  10. מומלץ להגיש עם רוטב צ'ילי או מיונז – אבל מי אנחנו שנגיד לכם מה לעשות?

אולי תרצו לדעת על תוספות או שדרוגים שונים? אם אתם מחפשים לשדרג את המנה, ניתן להוסיף עשבי תיבול כמו אורגנו או בזיליקום לערבוב עם פירורי הלחם.

שאלות ותשובות

האם אפשר להכין את הנאגטס בתנור במקום בטיגון?

בהחלט! תוכלו לשים את הנאגטס על תבנית עם נייר אפייה ולרסס אותם מעט בשמן, ולאפות אותם בחום גבוה של 200 מעלות בכדי לשמור על קריספיות.

אפשר לשמור את הנאגטס לשימוש מאוחר יותר?

כמובן! נאגטס קריספי נשמרים היטב. הוציאו אותם מהשמן והניחו להם להתקרר לפני שאתם שמים אותם בקופסה אטומה במקרר. הם יכולים להחזיק מעמד יומיים-שלושה וכמובן שאפשר גם להקפיא אותם.

אילו רטבים מומלצים עם הנאגטס?

יש אין ספור אפשרויות לרטבים! תוכלו לבחור ברוטב ברביקיו, רוטב סויה, או אפילו רוטב ליים עם כוסברה – יש שיאמרו שזה משגע! ושיהיה לכם ברור, ייחודיות הטעמים תגרום לכם לרצות לשוב כל פעם לעוד ביס!

האם יש לכם טיפ חשוב?

כמובן! אל תהססו להשקיע כמה דקות טובות בציפוי. אם הציפוי יהיה דק, הנאגטס ייצאו פחות קריספיים. שימו לב שהשכבות יהיו עבות ומקיפות היטב את העוף.

מה לעשות במקרה של שאריות?

שאריות יכולות להיות המשך למנה נהדרת. שימוש בנאגטס לשדרוג טאוסט מעולה או סלט מעולה יעמדו במבחן הטעם. תופתעו כמה מגניב זה יצא!

מה עושים אם רוצים טעמים אקזוטיים?

אם אתם רוצים להפתיע את הסועדים, אפשר להוסיף חריף בצורת צ'ילי או כמון חריף, ולהכין גם רוטב טחינה-שום לצד המנה. התוצאה נהדרת!

איך יודעים אם הנאגטס מוכנים?

מדי פעם יש לשים לב לצבע של הנאגטס. צבע זהוב-חום יראה שהנאגטס מוכנים. אבל כמובן, זה לא אמא שלכם – החוויה היא מה שהכי חשוב!

האם יש גרסה למי שאלרגי לגלוטן?

בוודאי! ניתן להשתמש בפירורי לחם ללא גלוטן או קמח תפו”א. זה ישדרג את הכל ויתאים להרבה מאוד אנשים.

האם אפשר להוסיף גבינות לנאגטס?

אפשר! גבינת מוצרלה מגורדת תהיה קריספית טילים בטיגון. אז אם אתם אוהבים גבינות, זה הרגע שמגיע!

באיזה גיל אפשר להרגיש בטוח לתת לילדים לאכול נאגטס?

לרוב, זה בטוח לתת לילדים מגיל 2 ואילך, כי הם כבר יודעים ללעוס בצורה מספקת. כמובן, יש לבדוק שהנאגטס לא חמים מדי, ולוודא שהכל בסדר עם המרכיבים – במיוחד אם יש אלרגיות.

אז קדימה, תשתפו את המתכון המדהים הזה עם כולם! אין כמו להנחיל את המתכון לנאגטס הקטנים, ומשם זה יתחיל! אם אהבתם, אל תהססו לשתף ברשתות החברתיות! בריאות והנאה!

שתפו את המאמר ברשתות החברתיות

ofirarie80

ofirarie80

אולי יעניין אתכם...

© 2018 All rights reserved​

Made with ❤ with Elementor​