לא תאמינו כמה קל להכין בלינצ'ס גבינה עם שמנת מתוקה!

בלינצ'ס גבינה עם שמנת מתוקה

תארו לעצמכם בשבת בבוקר. אור השמש מתגנב בין הווילונות, הריח של קפה מתנדף באוויר, והילדים משחקים בשקט בחדר הסמוך. ואז מגיע הרגע שבו יוצאים מהמקפיא בלינצ'ס גבינה. לאחר שאותן קרפים דקיקים מגיעים על הצלחת, הם מחכים לטפיחה האחרונה – שמנת מתוקה מוקצפת, שרק מחכה להתמזג עם המלית המדהימה. הרגע הזה של ההגשה הוא מהפנט, ובעיקר מרגש. אז אם אתם באמת רוצים להוסיף טאצ' אגדי לשולחן, המתכון הזה יכול להיות מה שאתם מחפשים.

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • זמן בישול: 15 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מנות: 6-8 מנות

הרכיבים הדרושים

כעת נפרט על המרכיבים שצפויים להפוך את המנה הזו למושלמת. כל אחד מהם תורם ליצירת טעמים שונים ולעונג הגדול שלנו. אז בואו נתחיל!

  • לקרפים:
  • 2 ביצים גדולות
  • 250 מ"ל חלב
  • 200 גרם קמח
  • 1 כף סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות חמאה מומסת
  • למלית הגבינה:
  • 500 גרם גבינת שמנת רכה
  • 3 כפות סוכר (או דבש, אם רוצים מתוק באופן טבעי)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה להקצפה

אם אתם מובילי אורח חיים טעים אך בריא, אל דאגה. ניתן להכין את הקרפים גם מקמח דל גלוטן, ובמקום גבינת שמנת רכה, אתם יכולים להשתמש בגבינת טופו או כל גבינה אחרת שמדובר בה.

שלבי ההכנה

בשלב הזה, הגיע הזמן להפעיל את כל החושים שלנו, להתחיל לזמר לעצמנו שירים סודיים ולפצח את מתכון הבלינצ'ס הזה! המשיכו לפי השלבים הבאים:

  1. נערו את הביצים, החלב, קמח, סוכר, מלח וחמאה יחד לקערה גדולה, עד שהבלילה תהיה חלקה ולא תהיה לגושים.
  2. כשהבלילה מוכנה, חמו מחבת לא גדולה על חום בינוני, ואפשרו לה להתחמם.
  3. שפכו כף וחצי מהבלילה על המחבת, והניחו לה להתבשל במשך כ-2 דקות או עד שהקצוות יתחילו להפרד.
  4. הפכו בעדינות את הקרפ בעזרת מרית, ובשלו את הצד השני במשך עוד דקה.
  5. חזרו על הפעולה עם שאר הבלילה, הניחו את הקרפים זה על זה על צלחת.
  6. בעודם מתקררים, הכינו את המלית: ערבבו גבינת שמנת עם סוכר ותמצית וניל עד לקבלת תערובת חלקה.
  7. קצפו שמנת מתוקה עד שהיא תתייצב, ואז נוסף אותה בעדינות לתערובת הגבינה.
  8. שימו כף מהמלית על כל קרפ, וגלגלו אותו בעדינות ליצירת צורת רול.
  9. כשהכל מוכן, קשטו בצדדים עם שאריות השמנת המתוקה.
  10. הגישו את הבלינצ'ס עם ציפוי של שוקולד מומס או פירות טריים למעלה. זה משגע!

שימו לב שאפשר לשדרג את הבלינצ'ס הזה עם תוספות כמו אגוזי לוז קצוצים, קוקוס או שוקולדים פרוסים. כל אחד מהם יביא את בעיטה הטובה למנה!

תוספות ושדרוגים אפשריים למתכון

עכשיו כשיש לכם את המתכון הבסיסי, אפשר להתפרע מעט. להלן כמה רעיונות לתוספות או לדרכים לשדרג את המנה:

  • Add it all: הוסיפו אל הפנכתו של כל בלינצ' נכנס פירות (כמו תותים, בננות או רימונים) כדי להפתיע עם מתיקות נוספת.
  • צבעו את הברווזים: ערבבו מעט צבע אוכל לתוך הבצק והרשו ליבול את הבלינצ'ס בצבעים מרהיבים.
  • העבירו את הגבינה: שחקו עם סוגי הגבינות – גבינת פטה, גבינת מסקרפונה או אפילו נסו עם גבינת טופו.
  • תיבול לוהט: הוסיפו תבלינים כמו קינמון או מוסקט לתוך התערובת כדי להקפיץ את הטעם למעלה.

שאלות ותשובות

מה אם אין לי גבינת שמנת?
אפשר לשנות את גבינת השמנת לגבינת ריקוטה או גבינת קוטג'. זה נותן טעם שונה וטעים לא פחות!

באיזה סוג קמח כדאי להשתמש?
אם יש לכם קמח ללא גלוטן, אתם מוזמנים להשתמש בו. הדבר חשוב שיבחרו קמח שמתאים למטרתכם.

איך ניתן לשמור על הבלינצ'ס לאחר שהוא מוכן?
כדאי לשמור על הבלינצ'ס במקפיא עד לשימוש בהם, ואם אתם רוצים לשמור על קרפים מוכנים, עטפו אותם בניילון ושמרו במקרר.

מה לגבי מתכונים טבעוניים?
להכנת בלינצ'ס טבעוניים, אפשר למצוא תחליפים מצוינים לביצים כמו טחינת זרעי פשתן או בננות.

איך מומלץ להגיש את הבלינצ'ס?
הכי טוב להגיש את הבלינצ'ס עם שמנת מתוקה עליהם, פירות טריים, ולעיתים גם עם רוטב שוקולד.

האם ניתן להקפיא את הבלינצ'ס?
כן, אפשר להקפיא את הבלינצ'ס. פשוט עטפו כל אחד מהם בניילון ואז הכניסו לשקית אטומה.

לכמה זמן ניתן לשמור על הבלינצ'ס במקרר?
כדאי לצרוך את הבלינצ'ס בתוך 3-4 ימים ממועד ההכנה על מנת לשמור על טריותם.

כמה זמן לוקח להכין את המתכון?
המתכון כולו לוקח כ-45 דקות מהתחלה ועד הסוף. ובינינו, מדובר גם בתהליך מהנה!

איזה פירות הכי מתאימים לבלינצ'ס?
פירות כמו תותים, פירות יער, קיווי, ובננות משתלבים נהדר עם גבינת שמנת.

אפשר לשדרג את המתכון הזה?
בהחלט, תוספות כמו אגוזים קצוצים, שוקולד ואפילו גבעול של نعناع יכולים להוסיף טוויסט מדהים!

תיארתם לעצמכם את כל החוויה של הכנת ולשיתוף הבלינצ'ס המדהים הזה? בסופו של דבר, מתכון ללא שיתוף הוא כמו עוגה בלי קצפת! אז אל תהססו לשתף את המתכון הזה עם החברים שלכם בכל הפלטפורמות החברתיות. מי יודע? אולי זה יהפוך למאכל הבית החדש של כולם!

שתפו את המאמר ברשתות החברתיות

ofirarie80

ofirarie80

אולי יעניין אתכם...

© 2018 All rights reserved​

Made with ❤ with Elementor​