בלינצ'ס 10 דקות שכולם ידברו עליהם!

בלינצ'ס מהירים ורכים שכדאי לכם לנסות

תארו לעצמכם את הסיטואציה: אתם חוזרים הביתה אחרי יום ארוך ועייפי, פתאום מצוץ להם רעב בלתי נדלה. קשה להתנגד למחשבה על בלינצ'ס מדהימים, חמים ונימוחים, שנמסים בפה. הגעתם למקום הנכון! במתכון הזה אנו נלמד אתכם להכין בלינצ'ס במינימום זמן ומקסימום טעמים. מקסים, לא? שימו לב – אתם לא רק הולכים להכין בלינצ'ס, אלא גם לגלות את הסודות הקטנים שיכולים לשדרג את המנה המדהימה הזו!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי ומספר מנות

  • זמן הכנה: 10 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מנות: 4-6

הרכיבים הדרושים

לפני שנצלול לתוך עולם הבלינצ'ס האגדי, צריכים לדאוג שכולנו מוכנים עם כל החומרים. יש משהו כל כך מרגש בלפתוח את המקרר ולגלות שיש לנו את כל מה שצריך להכנת המנה המהממת הזו.

  • 2 ביצים
  • 250 מ"ל חלב (אפשר להשתמש בחלב דל שומן או חלב שקדים לגרסה בריאה יותר)
  • 125 גרם קמח (אפשר קמח מכל סוג, גם ללא גלוטן)
  • 1 כפית סוכר (אופציונלי, אם תרצו מתיקות)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כף חמאה מומסת (או שמן צמחי)

ועכשיו, הגיע הזמן לדבר על רכיבים חלופיים שיכולים להקפיץ את הבלינצ'ס שלכם לרמות חדשות. לדוגמה, אפשר להוסיף לקערה מעט קינמון, או אם אתם חובבי שוקולד, להכין בלינצ'ס ממולאים במלית שוקולד!

שלבי ההכנה

כדי לייצר בלינצ'ס משגעים, נצטרך לפעול בצורה מסודרת. הנה ההוראות, פשוטות ותכליתיות, איך להכין את הבלינצ'ס הנפלאים:

  1. שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים היטב עד שהתערובת חלקה.
  2. מחממים מחבת על חום בינוני ומוסיפים מעט חמאה או שמן.
  3. שופכים כף של תערובת למחבת ומנערים אותה על מנת ליצור עיגול דק.
  4. מפזרים 2-3 דקות עד שהקצוות מתחילים להתרומם, ואז הופכים את הבלינצ’ס בעזרת מרית.
  5. מבשלים עוד 1-2 דקות או עד שהצד השני מזהיב.
  6. ממשיכים להכין בלינצ'ס עד שהחומרים נגמרים.

המתכון הזה הוא ממש כמו קסם משגע, והדבר הכי מרהיב הוא שהבלינצ'ס נשארים עסיסיים ורכים. וכעת, אפשר לשדרג את המנה שלכם! יש המון אפשרויות – גבינת מסקרפונה עם פירות טריים, רוטב שוקולד, או פשוט דובדבנים עם שמנת חמוצה. תתפרעו!

שדרוגים ותוספות אפשריים

עכשיו, כשאתם שוחים עם הבלינצ'ס המענגים, נזכיר לכם שאפשר לשדרג את המנה מכל כך הרבה כיוונים. לדוגמה:

  • להכין מלית מתוקה עם אגוזי לוז, שוקולד ותפוז.
  • להכין מלית מלוחה עם גבינה בולגרית ושמיר.
  • למלא את הבלינצ'ס בריבת פירות, קונפיטורה או אפילו דבש.
  • להפוך את הבלינצ'ס לברי – לקשט בסלט ירקות ובחמאת בוטנים.

ומה עם הווריאציות הבריאותיות? יש המון דרכים להפוך את המתכון לבריא ומזין: אפשר להחליף את 50% מהקמח בקמח שקדים או קמח כוסמין, או אפילו להשתמש בחלב קוקוס.

שאלות ותשובות

מה אם אין לי חלב בבית?
אפשר להשתמש במים, או בשמנת צמחית – זה עדיין ייתן את התוצאות המרהיבות.

אפשר לשים ספונטים במקום ביצים?
בהחלט! אנחנו יכולים להשתמש בבן זוג לבלינצ'ס, כמו פירה תפוחים, אבל זה יעשה את הבלינצ'ס יותר דחוסים.

איך מחממים את הבלינצ'ס?
החימום הכי טוב הוא במחבת עם מעט חמאה, זה חוזר להם את הפריכות והטעמים.

האם אפשר להכין את הבלינצ'ס מראש?
בדיוק כך! אפשר להכין כמות כפולה, לסדר בשכבות עם נייר קסנון ולהקפיא.

מה עושים עם שאריות בלינצ'ס?
שאריות יכולות להפוך למעדן! פשוט חותכים לחתיכות קטנות ומבצעים טיגון קצר בשמן.

האם אפשר לשמור את הבלינצ'ס כמה ימים במקרר?
כן, פשוט שמים את הבלינצ'ס בקופסא סגורה. כשאתם רוצים לאכול אותם, פשוט מחממים.

מה אפשר למלא בבלינצ'ס לאורחים?
שאלו את האורחים שלכם – כל אחד ישמח לשלב טעמים אהובים; גבינה, ירקות, רוטב פסטו, מה שיבוא על רוחכם.

האם אפשר להכין בלינצ'ס ללא GLUTEN?
בהחלט! רק יש להחליף את הקמח בקמליא של קמח סויה או קמח אורז.

איזה סלטים מתאימים עם בלינצ'ס?
סלט ירוק עם רוטב בalsamico, סלט ירקות קיץ עם מוצרלה – תתחילו לפנק את החיך!

האם אפשר לשדרג את הבלינצ'ס בטעמים אחרים?
כמובן! אנחנו יכולים להוסיף קינמון, וניל או מיצי פירות לתערובת. זה ישדרג פלאים!

לא משנה כיצד תבחרו להכין את הבלינצ'ס, הם תמיד יהיו משגעים ומדהימים! שתפו את המתכון הזה חברים, תזמינו אותם להתנסות בשולחן שלכם וראו איך כולם מתנפלים עליהם. בואו נמלא את הרשת עם מתכוני בלינצ'ס אגדי שלא יישכחו!

שתפו את המאמר ברשתות החברתיות

ofirarie80

ofirarie80

אולי יעניין אתכם...

© 2018 All rights reserved​

Made with ❤ with Elementor​