איך להכין קרם עגבניות טעים ומפנק בבית

מתכון קרם עגבניות מדהים וממכר

כשמדברים על מרקים, עולה במוחנו מיד התמונה של קערת קרם עגבניות עשיר, עם צבע אדום עז ואושר משוגע בעיניים. מדובר במנה שהיא לא רק משגעת, אלא גם מושלמת לכל עונה. המתכון הזה הוא עסקה! הוא מתהדר בכל מה שצריך – טעמים עזים, מרקם אוורירי ומפתיע, והכי חשוב, הוא פשוט, מהיר והכל בא עם רוטב בינתיים שיתפוס את הלב והאף של כל אחד ואחד. אז תזמינו חברים, תראו להם כמה טעימויות אפשר לשלב בצלחת אחת. בואו נצא למסע טעים!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות זה מכיל

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספר מנות: 4

הרכיבים הדרושים

עכשיו ניגש אל חלק החגיגה – המרכיבים! רגע, אל תעבירו דף מהר מדי, כי מה שיש כאן זה באמת משהו אגדי! עגבניות בשלות, בצל, שום, את כל הדיבורים האלו יש לאסוף ליחד, וליצור את המנה המעלפת הזו. אז הנה, מה שתרצו, נמצא כאן:

  • 1 ק"ג עגבניות בשלות (הכי טעימות שיש!)
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות שמן זית (איכותי, כי זה עושה את ההבדל)
  • 1 כפית סוכרת (לא לשכוח להחמיא למרק)
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 2 כוסות ציר ירקות או מים
  • חופן בזיליקום טרי (אומאגד, זה מוסיף טעמים אמתיים)

עוד טיפים קטנים לגבי המרכיבים: אתם יכולים להמיר את העגבניות בשימורי עגבניות אם אין לכם טריות. זה גם יוצא שיחוק! כמו כן, אם אתם מתכוננים לגרסה טבעונית, פשוט המנעו מציר בשר, והשתמשו במים או בציר ירקות.

שלבי ההכנה

עכשיו מתחילה החגיגה האמיתית, השלב בו נהפוך את כל המרכיבים הנפלאים הללו לקרם עגבניות מושלם שירגש כל אחד. שימו לב וקדימה לעבודה!

  1. במחבת גדולה, נחמם את השמן זית על חום בינוני.
  2. נוסיף את הבצל הקצוץ ונבשל עד שהוא שקוף ורך, בערך 5 דקות.
  3. נכניס את שום הקצוץ ונבשל עוד דקה נוספת (הזהרו לא לשרוף אותו, הוא רגיש!).
  4. כשהבצל והשום נושאים ניחוחות שמחים, נוסיף את העגבניות הקצוצות.
  5. לאחר מכן, נוסיף את הסוכרת, המלח והפלפל, ונערבב היטב.
  6. נמלא עם ציר או מים ונביא לרתיחה.
  7. נכסה את הסיר, ונבשל על חום נמוך למשך 20 דקות.
  8. האחרון, כשזה מוכן, נרים את הסיר מהכיריים, ונכניס הכל לבלנדר כדי לטחון לתוך קרם אוורירי.
  9. לסיום, נוסיף את הבזיליקום הטרי, טיפה מלח או פלפל נוספים לפי הצורך, ונערבב שוב!

שדרוגים ותוספות

עכשיו, אחד מהקטעים הכה מרגשים: השדרוגים! קרם העגבניות הזה הוא בהחלט בסיס מצוין, אבל למה לא להוסיף עוד טעמים ולעשות אותו כוכב על הבמה? אין שום בעיה! הנה כמה רעיונות:

  • שדרגו עם גבינת פרמזן מגוררת למעלה – זה יוצר טעם נימוח שיפיל אתכם!
  • הוסיפו מעט פפריקה מעושנת כדי להקנות טעם עמוק ומורכב.
  • שקלו לגוון עם קוביות של פלפל חריף קצוץ אם אתם אוהבים חריף.
  • לסיום, קישוט עם שמן זית או שמן פרקינג עושים את ההבדל.

שאלות ותשובות

מה אפשר לעשות אם אין לי עגבניות טריות? אתם יכולים להשתמש בעגבניות משומרות. פשוט קחו קופסה של 400 גרם עגבניות, חצי שעה להרתיח בערך – המנה תצא מצוינת!

האם ניתן להכין את המרק בלי בצל? בהחלט! תוכלו להשאיר את הבצל בחוץ, והוא עדיין ייצא טעים ומלא בטעמים משגעים.

האם הרוטב הזה יכול להיות מנה עיקרית? נכון, לא רגע, פעם אחת הוספנו לו קצת פסטה עם גבינת פרמזן – וחווינו פלא מהחלל!

כמה זמן ניתן לשמור את הקרם במקרר? הקרם יחזיק בין 4-5 ימים בקירור, ואפשר גם להקפיא אותו!

מה ניתן להוסיף לקרם בשביל לעבות אותו? יש המון אפשרויות! ניתן להוסיף מעט קמח לבן או תפו”א מבושל. שהקסם יתחיל!

האם יש צורך בציוד מיוחד? לרוב הכנה של מרק מחייבת סיר גדול ובלנדר. זה הכל, כך פשוט!

איך נשמור על המרק טעים ומרענן? לנסות לא לחמם יתר על המידה, ומה שאפשר זה גם להוסיף חופן מעט בזיליקום או טיבול עלי בצל ירוק – חלום!

האם ניתן להכין את הקרם בפלאנץ'? כן! זה יקחו את החוויה לרמה אחרת, עם כל הטעמים שמתחבאים פנימה.

מה הכי מתאים להגיש עם המרק הזה? הלחם שטוענו לתוך המרק הוא תוספת נפלאה, וגם סלסלת לחמים משגעים!

הרשמה לך או לכולם? אתם בהחלט לא יכולים להחמיץ את המרק הזה. לשתף אותו עם כל החברים! প্রস্তুতি לקרם עגבניות הם חלק מההצלחה.

לאחר כל זה, תחשבו על השיחות שיתחילו על השולחן שלכם. יאללה, קדימה, אני בטוח שתהיו מהראשונים לשתף את המתכון הזה ברשתות החברתיות, כי הוא ממש שווה את זה! קדימה, בואו נלכוד את כולם בטעמים מעבר לכל מחשבה! שתפו, שיתנעו, ותאכלו בהנאה!

שתפו את המאמר ברשתות החברתיות

ofirarie80

ofirarie80

אולי יעניין אתכם...

© 2018 All rights reserved​

Made with ❤ with Elementor​