איך להכין ספגטי אלי אוליו יותר קל בעשרה צעדים פשוטים!

סטטיסטיקות מדברות בעד עצמן – פסטה היא האורח התמידי בכל שולחן איטלקי. כשמדובר על ספגטי אלי אוליו, המוקד הוא על חומרי גלם בסיסיים, ששפרים את טעם המנה. אבל מה שיפה כאן, זה שהמנה הזאת מספיק פשוטה שאפשר להכין בצורה מהירה ובקלות רבה. קחו אוויר, אני הולך להדריך אתכם בעשרה צעדים!

> קבלו מתכונים ב10 דקות – אתר הבשלנית

שלב 1: הכנת החומרים

הקיץ הגיע, ויש צורך בעיקר בשום, שמן זית, פסטה ומלח. כל השאר – רק תוספות.

שלב 2: בישול הפסטה

חממו מים רותחים, הוסיפו מלח וזרקו פנימה את הפסטה. דאגו לבשל לפי ההוראות על האריזות.

שלב 3: חיתוך השום

חתכו שום לפרוסות דקיקות והניחו אותו בצד.

שלב 4: טיגון השום

שימו את השום בשמן זית על חום נמוך, תשמרו עליו שלא יישרף.

שלב 5: הוספת הפסטה

סננו את הפסטה והוסיפו ישירות למחבת עם השום.

שלב 6: ערבוב

ערבבו היטב – התוצאה הולכת להיות חלומית!

שלב 7: תיבול

תיבלו במלח, פפריקה ופלפל שחור לפי הטעם.

שלב 8: הוספת פטרוזיליה

קצצו פטרוזיליה והוסיפו מעל. זה הזמן לגרסה הטרייה של המנה.

שלב 9: הכנת צלחת

דאגו שצלחת תחמם מראש כדי שהמנה לא תתקרר מיד.

שלב 10: הגישו

הגישו עם שמן זית נוסף מעל ואתם מוכנים לארוחה האיטלקית המהירה.

ושיהיה בתיאבון!

אתר מתכונים הבשלנית מזמין אתכם לגלות עולם קולינארי חדש!

שתפו את המאמר ברשתות החברתיות

shay

shay

אהבה שלי היא בראש ובראשונה לאוכל ולאורח חיים בריא! בזמני הפנוי אני מבקר מסעדות, מטייל בעולם, מחפש מתכונים ומבשל

אולי יעניין אתכם...

© 2018 All rights reserved​

Made with ❤ with Elementor​