רוצים לארח בסטייל? לכו על מגשי אירוח מעוצבים!

יש טרנדים שבאים והולכים, ויש דברים שמתגלים כטובים מדי כדי ללכת, והופכים לסטנדרט. בתעשיית הקייטרינג הישראלית והעולמית כאחד מגשי האירוח תופסים מקום עצום, עד כדי כך שבאירועים רבים תמצאו מגשי אירוח במאה אחוז מהנדל"ן על שולחן האוכל.

דברים שכאלו לא קורים סתם. יש לא מעט סיבות מדוע מגשי האירוח הפכו לכזו הצלחה מסחררת, והאמת היא שברגע שתקראו את 3 הסיבות העיקריות לכך, גם לכם לא תהיה כל תהיה או ספק לגבי הבחירה שלכם במגשים אלו כפתרון לצרכי ההסעדה שלכם באירוע המתקרב.

3 הסיבות העיקריות להצלחה המטאורית של מגשי האירוח בישראל:

  1. הישראלים אוהבים קטן – קטן זה יפה, דקורטיבי ואטרקטיבי, ומגשי האירוח מציעים מנות קטנות שכיף להסתכל עליהן, כיף לתפוס אותן, וכיף לתת בהן ביס, מה שאומר שהן עונות על כל הקריטריונים החשובים לפני שעוד דיברנו על טעם.
  2. קטן אומר הרבה! – אם יש משהו שהאורחים שלכם, בטח הישראלים שבהם, לא מוכנים בשום פנים ואופן לחוות זה תחושה שהם יצאו פראיירים. עם מגוון ענק של סוגי "פינגר פוד" שמוגש "בקטנה" יש לאורחים שלכם את ההזדמנות לטעום מהכל, בלי להתמלא ישר מהמנה הראשונה שהם טועמים, וגם בלי להרגיש אשמה אם הם מניחים את מה שנותר על הצלחת ומתקדמים לטעום את המנה המפתה הבאה. הם מרגישים שהם שיחקו אותה, וזה כבר הצלחה באירוע.
  3. זה משתלם למארח – קייטרינג חייב להציע שילוב של מענה טכני נגיש ונוח לביצוע, טעם ומגוון שאי אפשר לוותר עליהם, וכמובן, ערך גבוה תמורת הכסף שלכם. כל אלו מקבלים מענה מושלם במנות מבוססות מגשי אירוח, מה שהפך את הטרנד לעניין של חובה לכל קייטרינג שמכבד את עצמו בתעשייה בישראל, כמו גם בעולם.
  4. סיבת הבונוס – המגוון נוגע בכולם! לא רק שאף אחד לא מרגיש פראייר, אלא יותר מזה – כל מי שמגיע לאירוע ימצא משהו לאכול. מדובר במגשים לטבעונים ולצמחונים, מגשים לאוהבי דגים או גבינות, ואפילו מגשי אירוח ללא גלוטן. בקיצור, זה עונה על הצרכים של כולם, וגם על הצרכים שלכם!

לפרטים ותמונות נוספות היכנסו לאתר – https://www.delis.co.il/

שתפו את המאמר ברשתות החברתיות

ofirarie80

ofirarie80

אולי יעניין אתכם...

© 2018 All rights reserved​

Made with ❤ with Elementor​