עוגות שוקולד הן קינוח פולארי ואהוב על כולם. אך לא תמיד יש אפשרות להכין עוגת שוקולד כי זה דורש מעט כישורים מסויימים באפייה.
מה עושים שבא לנו קינוח עוגת שוקולד? ישנו פתרון קליל ומהיר וגם מאוד טעים – סופלה שוקולד במיקרוגל.הרבה פעם אורחים הגיעו בהפתעה וללא התרעה מוקדמת, לא תמיד הספקנו להתארגן על קינוח מתוק להגיש לאורחים וזה יכול להיות לא נעים.
דוגמא נוספת היא שניסיון לאפות עוגה לא צלח, העוגה נשרפה, לא תפחה או לא יצאה בטעם שציפינו והזמן הולך והוזל ואין מספיק זמן להאפות עוגה חדשה.
לצאת לקנות קינוח לא תמיד מתאפשר ולכן הפתרון של סופלה במיקרו הוא מעולה, ההכנה מאוד פשוטה ואין צורך בהרבה מצרכים מיו
סופלה הוא סוג של מאפה שמכינים מחלבונים וסוכר. הסופלה הוא בעצם עוגייה דקה, מתקלפת, דמוית רקיק. סופלה מוגשים באופן מסורתי כקינוח.
הסופלה היא מנה שמתבשלת במיקרוגל. זהו מאכל פופולרי מאוד בצרפת, שם הוא חלק חשוב מהתרבות הגסטרונומית הצרפתית. הסופלה הומצא על ידי פייר סאמון בשנת 1892 והוא הפך פופולרי לאחר מלחמת העולם השנייה.
הכנת סופלה במיקרו
סופלה עשיר וקרמי שטעמו כמו שוקולד וקל להכנה באותה מידה. אפשר להכין במיקרוגל. הכנת סופלה במיקרוגל היא משימה פשוטה מאוד. זה דורש מינימום מאמץ ומעט מרכיבים וכל אחד יכול לבצע, כמובן אם יש מיקרו. הסופלה במיקרו יתגלה כטעים אם תבצע את השלבים הפשוטים להכנתו.
כל מה שצריך זה מיקרו כמובן ואת המצטרכים הבאים:
כפות קמח תופח
4 כפות סוכר
2 כפיות קקאו
ביצה אחת
3 כפות חלב תנובה
3 כפות שמן קנולה
4 קוביות שוקולד
גודל תבנית: ספל עמיד לחום
מערבבים ו- 10 דקות במיקרו
בתאבון!