לוקחים שיעורי שחייה במסגרת לימודיי שחייה וכלום לא יוצא מזה? זה לא ממש מתקדם כפי שחשבתם? אם כן, ייתכן וגם אתם לוקים בחסר ועושים את אותן טעויות שאנשים עושים בזמן לימודיי שחייה. אז מה עושים? איך לומדים נכון? איך מייעלים תהליך של לימודי שחייה כדי שמשהו יצא מזה? הכול אודות טעויות שאנשים עושים בזמן הלימוד ומה כדאי לעשות במקום. מוזמנים לקרוא, ליישם וכמובן לשתף עם מי שצריך.
הבנתם נכון, יש כמוכם לא מעט אנשים שעושים טעויות בזמן לימוד השחייה, האם יש לזה חוויה מתקנת? מסתבר שכן, המשיכו לקרוא ונסו לתקן את המשגים שלכם בזמן אמת.
לא עושים תאום ציפיות
האם גם אתם לא מבצעים תאום ציפיות לפני שאתם מתחילים לימודיי שחייה? הנה לכם טעות קריטית משום שאי תאום ציפיות עלול להשיג עבורכם בדיוק את ההפוך ממה שאתם צריכים בפועל.
אז מה עושים?
הלימוד המתמיד חשוב, כמו כן, רצוי לקחת בחשבון את עניין היעדים. לדעת בדיוק לאן ומה אתם רוצים להשיג מהלימוד הזה. מן הסתם זה חשוב כי בלי זה לא תצליחו להשיג הצלחה בתחרות אשר לשמה התכוננתם לצורך הדוגמא. לא יודעים לשחות ומייעדים את עצמכם ל10 ק"מ לאחר כמה חודשים ספורים? גם כאן יידרש לעצור ולחשוב בהיגיון- אחרי הכול יש הבדל גדול בין מה שרוצים לבין המציאות עצמה. כל דבר ובפרט הישגי שחייה דורשים זמן והתמדה.
מה עוד כדאי לעשות?
תמיד להיות בזרימה, סיימתם את הקורס? התאמנתם בחלק מהזמן לבד? כל הכבוד! עכשיו, הגיע הזמן לחזור ולקחת שיעורי שחייה כדי לשמר את הקיים ולהתקדם הלאה. המטרה בלקיחת שיעורים נוספים היא "לשמור על הכלי חם" לדעת לשחות ואף יותר מכך, לקבל ביקורת בזמן אמת באשר לטעויות המתרחשות בזמן שחייה. לחדד את היכולות ובו זמנית את הידיעות באופן הפשוט ביותר. כמה שיעורים יידרשו לכך? אם אתם נחשבים מתקדמים וכבר סיימתם קורס, אין ספק כי 15 שיעורים יעשו את העבודה.