אם יש משהו אחד שאין עליו שום מחלוקת או עוררין – זה שאנחנו הישראלים פשוט מתים על בשר. לא משנה בעצם אם מדובר על חג, יום הולדת, או סתם מפגש משפחתי – סביר להניח שנציין את המועד הזה באמצעות על האש חגיגי, עם מיטב הבשרים שהארץ שלנו יודעת להציע, ועם אווירה ישראלית שמחה וייחודית. בתקופה האחרונה, בעיקר לקראת החגים שמביאים יחד איתם ביקוש גדול לבשר, אנחנו פוגשים יותר ויותר ישראל שמעוניינים למצוא איטליז כשר למהדרין נהדר, בו יוכלו לקנות בשר טרי, איכותי, ובמחיר משתלם לכל כיס. בשורות הקרובות, נביא לידכם טיפים לבחירת איטליז שכזה.
טיפ ראשון למציאת איטליז כשר למהדרין – ניקיון הוא ערך עליון
כאשר אנחנו בוחרים איטליז כשר למהדרין חשוב מאוד מאוד לבחור איטליז על סמך הניקיון, הסדר, והארגון שבו. בשר זה לא צחוק, ולכן, לא נתפשר לעולם ברמת הניקיון והסדר. אם תבחרו מקום המקפיד על טריות ואיכות, תוכלו להנות מהאוכל ולהפחית את הסיכון לכל מיני מחלות וזיהומים שיכולים לצוץ בגוף כתוצאה מאכילת עופות ובשרים שאינם טריים או עברו הקפאה לאחר הפשרה.
בחרו איטליז המעמיד מחירים סבירים והגיוניים
חשוב מאוד לבחור איטליז שמעמיד קשת מחירים סבירה והגיונית. חזה עוף מחיר לא אמור לעלות על מחיר מסוים, וכך גם מחירים של סוגי בשרים אחרים. לפני שאתם בודקים חזה עוף מחיר בררו מול חברים ומכרים מה המחירים שהם משלמים על בשר. כמובן, שמחירים נמוכים מהממוצע שקיים בשוק, מומלצים הרבה פחות, ולכן כדאי לבחור על מקום עם מחירים נוחים אבל לא זולים מדי.
שירות אדיב עם חיוך
כשאנחנו מגיעים לאיטליז, לעתים קרובות אנחנו מגיעים עם רשימה ארוכה ומסועפת של סוגי בשרים. דאגו לבחור איטליז עם יחס חכם, שמסייע לכם לבחור ולדאוג לכל סוגי הבשרים שאתם צריכים. בחרו מקום שבו אתם מרגישים בנוח לשאול את הקצב שאלות על נתחים, סוגי בישול שלהם, איך כדאי להגיש אותם ועוד.
בנוסף, כדאי שהקצביה תהיה ברמת זמינות בהתאם לאזור המגורים שלכם.