חשיבות איכות הציוד למאפיות

עולם המזון אשר כולל מסעדות, בתי קפה, גלידריות, מאפיות וכו' התפתח בצורה ניכרת במהלך השנים האחרונות כך שאם בעבר הייתה בעירכם מאפייה אחת סבירה אליה היו נוהרים כל תושבי העיר או הכפר כיום ניתן למצוא מגוון מאפיות בכל עיר- מכאן שהתחרות ביניהן קשה וכל מאפיה צריכה לעמוד בסטנדרטים הבסיסיים ואף יותר מכך- ליצור ייחוד ולגרום לתושבים ולאנשים נוספים להגיע מקרוב ורחוק ולהעדיף אותה על פני המאפיות האחרות. יש לציין כי התפתחות המאפיות גרמה לאנשים להיות יותר ביקורתיים כלפי המאפים ולכן לא כל קרואסון פשוט שבעבר נחשב להצלחה יתקבל במחיאות כפיים סוערות.

אז איך ניתן להרחיב את מעגל הלקוחות ולהפוך את המאפייה לייחודית?

כדי להפוך למתחרה הולמת, להגדיל את סיכויי ההצלחה ולעקוף את המתחרים חייבת כל מאפיה להעסיק אופים מיומנים ובעלי כישרון ולעבוד עם חומרי גלם טריים ואיכותיים. נוסף על כך, חייבת המאפייה לרכוש ציוד איכותי ומקצועי אשר יסייע לה לתפקד באופן שוטף, לעמוד בקצב ההזמנות, לייצר מגוון מאפים באיכות גבוהה וכמובן להתאים את הציוד לכמות העבודה שיש לייצר, לתקציב, לגודל של המאפייה ולמוצרים שהיא מייצרת או מתכננת לייצר (עוגות, לחמים, עוגיות, קרואסונים ועוד). ציוד שמסוגל לאפות מגוון סוגי מאפים יוכל לתרום רבות לעבודה.

הציוד הבסיסי של כל מאפייה כולל תנורי אפייה ללחמים ומאפים שונים, תנורי אפיית פיצות, תאי תפיחה, פריזרים, מיקסרים, מלושים, מכשירי הקצפה, מרדדי בצק שמתאימים לבצקים רכים ולבצקים קשים, מדיחי כלים, מיקסרים, מכונה לפיתות, כלי מדידה ועוד- כמו כן, מומלץ לרכוש ציוד ייחודי כמו למשל: ערכת טרין להכנת קינוחים, קונוס לקרם, קישוטים מיוחדים- כמו למשל: שושנים שעשויות מבצק סוכר, עלים שעשויים משוקולד, נשיקות מיני ועוד.

מאחורי כל מאפיה מצליחה עומדת חברה מקצועית- בחרו אותה נכון והגדילו את סיכויי ההצלחה

כדי לבצע רכישה נכונה ולבחור ציוד שישרת את המאפיה למשך זמן רב יש לפנות אל חברה מקצועית ובעלת ניסיון בתחום ציוד למאפיות. חברה מקצועית ובעלת ניסיון תמכור ציוד מתקדם ועמיד שיוצר על ידי חברות בעלות מוניטין. מעבר לזאת, יש לבחור בחברה שמעסיקה יועצים מנוסים שסייעו למגוון בעלי מאפיות לבחור בציוד המתאים להם (שכן מעבר לציוד הקבוע יש לכל מאפייה דרישות משלה) וטכנאים מקצועיים אשר יספקו סיוע במקרה הצורך- כך שבמידה ואחד המוצרים לא יהיה תקין החברה תתקן אותו במהירות ותשלח חלקי חילוף איכותיים. באמצעות הסיוע השוטף המאפיה לא תבזבז שעות עבודה וכתוצאה מכך תעניק שירות לפחות לקוחות ותרוויח פחות.

 

להקפיד על כל המרכיבים ולהגיע להצלחה- כי ככה עושים את זה!

ציוד מקצועי, מגוון ואיכותי, שימוש בחומרי גלם משובחים וטריים, קבלת שירות מטכנאים במידת הצורך, בחירה בחברה שמחזיקה במחסן חלקי חילוף איכותיים, מעסיקה מחלקת שירות שמסייעת במהירות ומונעת בזבוז זמן במקרה של תקלות, העסקת אופים מקצועיים שמשקיעים בכל מאפה ומקפידים לחדש את המוצרים ויחסי אנוש טובים יובילו את המאפייה להצלחה ויגרמו לאנשים רבים להעדיף את המאפייה שלכם על פני מאפיות אחרות. בחרו בחברה מקצועית וריחות המאפים כבר יביאו את הלקוחות בעצמם.

 

 

 

 

שתפו את המאמר ברשתות החברתיות

ofirarie80

ofirarie80

אולי יעניין אתכם...

© 2018 All rights reserved​

Made with ❤ with Elementor​