איך להכין פופקורן במיקרוגל בקלות ובמהירות

איך להכין פופקורן במיקרוגל

אין כמו פופקורן במיקרוגל בזמן ערב סרט. מהניסיון שלי, זהו אחד הפינוקים הכי מדהימים, ממכרים ומעלפים שאפשר להכין תוך דקות ספורות! פופקורן קל לתהליך ולא מצריך יותר מדי מאמץ, אבל התוצאה משגעת. כולם אוהבים פופקורן – ילדים, מבוגרים, אפילו סבא וסבתא! מחפשים חווית חידוש? הפופקורן בפנים הופך להיות נימוח ומלא טעמים, כאילו יצא מסרט קולנוע. בואו נתחיל!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות

  • סה"כ זמן הכנה: 5-10 דקות
  • רמת קושי: קלה מאוד
  • מספיק ל: 2-4 מנות

הרכיבים הדרושים

בכדי להכין פופקורן במיקרוגל, אתם רק צריכים כמה רכיבים פשוטים אך אגדי. הפופקורן הזה הוא מושלם לאירוח, לילדים או סתם בשביל ללקק את האצבעות תוך כדי צפייה בסדרה האהובה עליכם!

  • ½ כוס גרגרי פופקורן (רצוי אורגני)
  • 2-3 כפות שמן קוקוס או שמן זית (לא חובה, אבל מוסיף טעם)
  • מלח לפי הטעם
  • תוספות אפשריות: גבינת פרמזן, תיבול פיצה, פפריקה, או שוקולד מריר מומס.

מרכיבים חלופיים

אם אתם מתכננים להכין פופקורן בריא יותר, תוכלו להשאיר את השמן מחוץ למתכון. ניתן גם להשתמש בטעמים שונים כמו תיבול עשבי תיבול, או להכין גרסה ללא גלוטן בעזרת פופקורן אורגני!

שלבי ההכנה

הנה הדרך להכין את הפופקורן המושלם. השיטה היא פשוטה, קלה ומכילה שלבים שכולם יכולים לבצע. תאמינו לי, תוצאות משגעות!

  1. בתוך קערת מיקרוגל מתאימה, שימו את גרגרי הפופקורן.
  2. אם אתם רוצים, הוסיפו שמן קוקוס או שמן זית
  3. כיסוי את הקערה עם מכסה מתאים או צלחת מכוסה בעבור מיקרוגל.
  4. הכניסו את הקערה למיקרוגל והפעילו על פי 3-4 דקות, אבל שימו לב! כשתשמעו מרווחים של 2-3 שניות בין הקפיצים, העצור.
  5. הוציאו את הקערה בזהירות, היא עלולה להיות חמה מאוד.
  6. תנו לפופקורן להתקרר מעט, הוסיפו מלח ותבלינים לפי הטעם ותיהנו!

שדרוגים ותוספות אפשריות

אפשרויות התוספות הן אינסופיות! לדוגמה, אתם יכולים לנסות להוסיף גבינת פרמזן קלויה מעל הפופקורן. לאוהבי השוקולד, המומלץ הוא לשפוך שוקולד מריר מומס על הפופקורן בעודו חם, ולא תוכלו לעצור את עצמכם מללקק את האצבעות! יש גם אפשרות ליצור פופקורן תבלין פיצה עם תיבול רוטב פיצה יחד עם גבינה. אם אתם אוהבים את זה מתוק, אפשר גם לשדרג אותו בצורה של פופקורן מתוק עם שטיפה קלה של דחס סוכר חום מעל.

שאלות ותשובות

איך יודעים מתי הפופקורן מוכן? תכלס, זה מאוד קל. כששומעים מרווחים של 2-3 שניות בין הקפיצים, זה הזמן לעצור. לא רוצות לשרוף את הפופקורן המושלם!

מה לעשות אם הפופקורן נשאר לא מבושל? אפשר לחזור על התהליך למספר שניות נוספות, אבל שימו לב לא לשרוף אותו.

האם אפשר להכין פופקורן בלי שמן? בהחלט! הוא יוצא טעים גם בלי שמן והאפקט יהיה בריא – דל פחמימיות!

האם אפשר להשתמש בתוספות שונות? לגמרי. תיבול חריף, גבינת פטה או אגוזים קצוצים – כל מה שתשלבו, רק יוסיף למנה!

איך שומרים פופקורן ליום לאחר מכן? מומלץ לשמור בקופסה אטומה; זה שומר על הקריספיות.

כמה זמן הפופקורן נשאר טוב? אחרי יום-יומיים, הוא עדיין טוב, אבל לא יהיה אותו דבר.

האם אפשר להכין פופקורן במיקרוגל הממולא? אפשר לנסות, אבל זה דורש יותר ניסיון ואולי לא יצליח בכל פעם.

מה קורה אם הפופקורן לא קופץ? זה יכול להיות בגלל גרגרים ישנים או כי לא היה מספיק חום.

האם כדאי להשתמש בקופסה מיוחדת לפופקורן? יש כאלו, הם מביאים לטעמים מיוחדים, אבל גם קיבולי זכוכית עובדים נהדר.

האם אתה ממליץ על טעמים מיוחדים? כן! אני אוהב לשלב טעמים שונים, גם מתוקים וגם מלוחים – זה עושה את החוויה לרבגונית!

אם אהבתם את המתכון הזה ושלחו אותו לחברים! תיהנו מהפופקורן ותשתפו את התחושות שלכם! הבשורה צריכה להתפשט, ובדרך זו כולם ייהנו מהפופקורן המהמם הזה!

שתפו את המאמר ברשתות החברתיות

ofirarie80

ofirarie80

אולי יעניין אתכם...

© 2018 All rights reserved​

Made with ❤ with Elementor​