סנדוויצ'ים כריך טרי

כל מה שלא ידעתם על סנדוויצ'ים

כולנו אוהבים לאכול סנדוויצ'ים. מדובר במאכל פשוט אך גאוני, אשר יכול לשלב בתוכו מגוון עצום של מאכלים שונים, ואשר יכול להתאים לארוחה בכל זמן, בכל מקום ועבור כל אחד. למעשה הפשטות הזו היא סוד הקסם של הסנדוויצ'ים. העובדה כי אפשר להכניס בין שתי חתיכות לחם קצת בשר או קצת גבינה, עם ממרח טעים וירקות טריים, וליצור מאכל נהדר, משביע ומרענן – הופכת את הסנדוויצ'ים לכל כך פופולריים בכל רחבי העולם. כמו כן, עצם זה שלא צריך שום דבר על מנת להנות ולאכול את הסנדוויצ'ים, כמו שולחן, סכו"ם, צלחות וכדומה – הופכת אותם לזמינים ולנגישים בכל מקום ובכל זמן שהוא.

הסנדוויצ'ים של היום

כיום הסנדוויצ'ים עברו מהפיכות רבות, כמו כל עולם הקולינריה, והם מציעים הרבה יותר מאשר סתם חתיכת בשר בין שתי חתיכות לחם, כפי שביקש הדוכס מסנדוויץ' ממשרתיו. למעשה, הסיפור הזה על הדוכס מסנדוויץ' רק מדגים עד כמה גאוני ושימושי יכול להיות הסנדוויץ'. בלי שום עזרה, בלי כלים, בלי סכו"ם, ואפילו בלי לשים לב לאוכל – אפשר להנות מסעודה משביעה, סעודה טעימה וסעודה מרעננת.

הסנדוויצ'ים של היום, כאמור, הם קצת יותר מתוחכמים וקצת יותר טעימים. אפשר היום לשלב בין מגוון רחב מאוד של מאכלים – גבינות, ירקות, פירות, ממרחים וסוגי לחם שונים. התוצאה היא כי ניתן ליצור מגוון רחב מאוד של סנדוויצ'ים, המתאימים לכל מקום ולכל אירוע: החל מפגישות עבודה אשר מתארכות מעבר למצופה, וכלה באירועים חגיגיים כגון אירועים בעבודה או אירועים ביתיים.

על מה כדאי לשים לב

אם יש לכם אירוע מתקרב ואתם מתכוונים להזמין סנדוויצ'ים לאורחים שלכם, חשוב להקפיד על מספר דברים. ראשית, הדבר החשוב ביותר הוא תעודת כשרות. חשוב כי האוכל שתגישו לאורחים שלכם יהיה כשר, על מנת למנוע אי נעימויות. בסופו של דבר, בישראל בכל מקרה לא נהוג לערבב בשר וחלב בתוך סנדוויצ'ים, כך שאתם ממש לא מפסידים דבר בתחום הטעם.

שנית, חשוב להזמין את הסנדוויצ'ים ממקום איכותי, בעל שם טוב, אשר עומד בזמנים ואשר מסוגל לספק לכם שירות לקוחות טוב.

מאת

מארק כהן

מארק כהן הוא נטורופת, מתמחה בתזונה טבעית. בעד טבעונות אבל אוכל בשר פעם בשבועיים (משתדל להפחית...), חובב אינטרנט, אורח חיים בריא וספורט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *