מטחנת בשר

מטחנת בשר ללא קירור (או עם קירור) – מה חשוב לדעת לפני קניה?

מטחנת בשר היא אחד מאותם מכשירים שאתם חייבים להחזיק במטבח שלכם – בין אם מדובר במטבח של בית מלון, מסעדה, קצביה או סופר שכונתי בו יש לכם מעדניה עם בשר טרי. כמובן שגם אם אתם מעניקים שירותי קייטרינג כדאי מאוד שתהיה לכם מטחנת בשר.

 

הסיבות לכך הן רבות ורק על מנת לעשות סדר נספר כי אחת הבעיות הגדולות ביותר אצל כל עסק שיש לו נגיעה במזון ובשר, אלו הם הכמויות הגדולות שנזרקות לפח. ברגע שאתם קונים מספק חיצוני את הבשר הטחון שלכם, אתם מאבדים את השליטה על הדברים הבאים:

 

כמויות- כמה פעמים יצא לכם להשתמש בבשר טחון שהזמנתם מספק רק כדי לגלות שחלק גדול ממנו לא נוצל ואין לכם עכשיו ממש מה לעשות איתו? ברגע שיש לכם מטחנת בשר, אתם יכולים בזמן אמת להשתמש בכמויות הרצויות בדיוק לכם ולמטרות שלכם.

 

חסכון בעלויות- נגזרת נוספת מהפן הכלכלי של הנושא היא כמובן עלויות נמוכות יותר. סביר להניח כי קיימים פערים משמעותיים בין אם אתם מזמינים מספק נתח בשר אותו אתם טוחנים בעצמכם לבין בשר שטוחנים עבורכם. אולי ברכישה בודדת מדובר בכמה שקלים, אך לאורך זמן ברור כי אתם מפסידים על כך כסף.

 

אנחנו לא מדברים בכלל על קצביות וסופרים, בהם אתם חייבים להחזיק מטחנת בשר על מנת לספק ללקוחות שלכם את מה שעבורו הם הגיעו אליכם. זה לא מספיק להציע בשר למכירה – אם אתם לא תוכלו לטחון להם את הכמויות שהם רוצים, תהיו בטוחים שהם ילכו לחפש את המענה אצל המתחרים שלכם.

 

בדיקה בין המשווקים השונים תעלה כי יש לכם אפשרות לרכוש מטחנת בשר מתוך מגוון רחב של מוצרים: מטחנות עם קירור ומטחנת בשר ללא קירור. לכל אחד מהסוגים והדגמים השונים יש את היתרונות והחסרונות שלו, ולכן חשוב להתייעץ עם איש מקצוע עליו אתם סומכים, אך יחד עם זאת, לכולם יש מאפיינים זהים שחשוב לבדוק: רמת הבטיחות שלהם וקלות הניקיון. חשוב להקפיד על מטחנה בטיחותית וכזו שאפשר יהיה לנקות בקלות.

לקריאה נוספת על מטחנת בשר ללא קירור (או עם קירור), לחצו כאן…

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *