קייטרינג לאירועים

איך לבחור קייטרינג בשרי לאירועים?

יש לכם אירוע גדול ואתם מעוניינים להזמין קייטרינג? החלטתם על קייטרינג בשרי? הנה כמה נקודות חשובות לזכור, לפני שאתם חותמים על העסקה הטעימה

התחילו בנקודה הראשונה והחשובה ביותר: הסתמכו על הניסיון האישי ובדקו המלצות, הן של חברים ובני משפחה, והן באינטרנט, בעיקר ברשתות החברתיות.

אתם לא חייבים לסגור עם הספק הראשון שאתם פוגשים, גם אם הוא מומלץ בחום, כיוון שבכל מה שנוגע לשירותי הסעדה וקייטרינג בארץ המגוון גדול גם בין הקייטרינגים הבשריים הטובים.

לא כל המלצה שווה לאחרת

  • כשאתם בודקים המלצות, בדקו ממה היו האנשים מרוצים ומה פחות אהבו.

בדקו מי האנשים שממליצים על הקייטרינג: האם בטעם שלהם והרקע שלהם זהה או דומה לזה שלכם?

יכול מאוד להיות שהמנות המומלצות באירוע אחד של מישהו יהיו שונות מאלה של האירוע שלכם – חפשו את מה שרלוונטי.

נקודות נוספות:

טעימות לקראת אירוע בשרי

טעימות הן עניין די בעייתי. למה?

כיון שבטעימות מבשלים למספר קטן של אנשים – זוג או ארבעה, נניח – ויש מערך שלם במטבח, שמוקדש רק לעניין הזה.

באירוע שלכם יהיו 300 או יותר אנשים, והשאלה תהיה כיצד יתמודדו אז המטבח והטבחים עם הדברים.

מה האופציות?

בעיקר לבקש לבקר באירוע דומה ולחזור לעניין ההמלצות.סדנת בישול

סגנון האירוע

  • התאימו את סגנון האירוע לאופי שלכם ושל האורחים שלכם ולאופי המקום בו יתקיים האירוע.

יכול להיות ששמעתם על קייטרינג בשרי שעושה 'על האש' מעולה, אבל האם מזנון פתוח ומעושנים מתאימים לגן האירועים הסגור שבו יתקיים האירוע?

לא בטוח.

מצד שני, לאירוע לצד הבריכה במושב אין מה להזמין מנות בשר עדינות ומורכבות.

אתם מבינים את הרעיון, אנחנו בטוחים.

ספקי הבשר

אתם לא באמת יכולים לדעת מי מספקים את הבשר לאירוע, ומאוד יכול להיות שיהיה מדובר במספר ספקים שונים.

מה שכן, בקשו לדעת עם מי – לרוב – עובד הקייטרינג באופן שוטף. הרימו טלפון לספק וראיינו אותו, פשוט כך.

  • שיחה קצרה עם אחד הספקים, בלתי אמצעית וברוח טובה אולי אפילו תבטיח לכם כמה נתחים מוקפדים יותר לאירוע.

כמויות

כמות הבשר לאורח היא בסביבות 150 – 200 גרם, תלוי בעונה ובשעת היממה ובהרכב המוזמנים.

אל תתפתו לכמויות גדולות של אוכל אבל הקפידו שיהיה מגוון אמיתי, ולא מנות דומות מדי.

  • אנשים נוטים לטעום מכל דבר, לכן חשוב המגוון, לא פחות מאשר הכמויות.

כשרות

כמו בכל אירוע וקייטרינג, אם הנקודה הזו חשובה לכם, ודאו מראש מי נותן את הכשרות לבשר ומה הכשרות של הקייטרינג עצמו.

ולסיכום: עם כל ההמלצות ועם הטעימות, בדקו רישיון עסק וודאו שיש ביטוח צד ג' ושאתם מכוסים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *