קייטרינג טבעוני

5 מתכונים לסלטים שישדרגו כל שולחן אירוח

שולחן אירוח חייב להיות נעים ומזמין עם מנות מתאימות שיתאימו לכל הסועדים כדי שכל אחד ימצא את המאכל האהוב עליו. ננסה ביריעה שלפנינו להעניק לכם חמישה מתכונים לסלטים שישדרגו מאוד כל שולחן אירוח שיהיה יותר יוקרתי, יותר מכובד וכמובן הרבה יותר טעים!

1.סלט חסה עם חמוציות

קחו קלח של חסה שטפו היטב כדי שהוא לא יהיה בשרי (בגלל חרקים אפשריים הזוחלים שם ועלולים להגיע אל הצלחת שלכם…) קצצו אותו גס, תבלו את החסה במעט מיץ לימון, סוכר, מלח ושמן, פזרו חמוציות, הוסיפו מנגו חתוך או לחילופין אפרסקים מקופסת שימורים, תוכלו לפזר פקאן מסוכר והרי לכם סלט של אלף דולר!

2. סלט כרוב עם גרעיני חמנייה

קצצו כרוב אחד לאחר ששטפתם את העלים שלו מהסיבה שכתבנו בסלט החסההכינו רוטב שיהיה מורכב מחרדל, מיץ לימון, פלפל שחור, מלח, סוכר וקצת קטשופ, הוסיפו לכרוב, בהגשה פזרו מלמעלה גרעיני חמנייה עם חמוציות והרי לכם סלט של אלפיים דולר

3. סלט חמוצים

קצצו בצל טגנו אותו במעט שמן הוסיפו פטריות מקופסת שימורים והקפיצו מספר דקות. העבירו את הבצל עם הפטריות לקערה וכעת הוציאו מהמזווה את כל קופסאות השימורים שאתם מוצאים. זיתים ירוקים, זיתים שחורים (עדיף טבעות) חצילים משומרים, גמבה משומרת, מלפפון חמוץ, חתכו הכל לקוביות קטנטנות וערבבו הכל בקערה עם הבצל. זהו. סלט מדהים וצבעוני שכולם יאהבו.

4. סלט חמוצים מרוסק

הסלט נראה אחרת לגמרי מהסלט הקודם וטעמו יותר חריף.

הכניסו למיכל הבלנדר קופסא של זיתים, חצי מהתכולה של קופסת מלפפון חמוץ, הוסיפו שניים שלושה פלפלים חריפים כף אחת של מיונז וטחנו. סלט מדהים! לא יישאר ממנו פירור.

5. סלט פיצה

מי אמר שרוטב פיצה אוכלים רק עם פיצה? הניחו צלוחית עם רוטב פיצה על שולחן האירוח ותראו את התגובות.

איך מכינים? הכניסו לקערה 200 גרם רסק עגבניות. באותה קופסא של רסק העגבניות מדדו כמות שווה של מיונז, הכניסו לקערה, הוסיפו כמות דומה של מים, הוסיפו תבלין לפיצה, אורגנו, צ'ילי גרוס, מלח וסוכר וערבבו. מי אמר שהמתכון של רוטב הפיצה הוא סודי?…

כל מה שאתם צריכים זה לערוך קנייה במרכול הקרוב, לעמוד שעה קלה במטבח, להיצמד להוראות, ושולחן האירוח שלכם מוכן. הוסיפו לחמניות טריות וזה הכול.

בתיאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *