קייטרינג בירושלים

קייטרינג בירושלים – איך מבטיחים שכל האורחים ייהנו?

כל מי שעורך אירוע בירושלים – עיר שנטלה 9 קבין של יופי וגם פסיפס אנושי מגוון במיוחד (שתורם אף הוא ליופייה ולייחודיותה של עיר הבירה שלנו) – יודע שלא קל לרצות את כל האורחים, ובפרט לא בהיבט הקולינרי.

ראשית ישנם שומרי המצוות, שמבחינתם כשרות היא חובה (ואגב, עפ"י סקרים שונים גם חלק גדול מהחילונים מקפיד על אכילת מזון כשר בלבד, כולל מחוץ לבית). לצד הנ"ל, ישנם הטבעונים שמבחינתם מזון מן החי הוא עבירה מוסרית ממדרגה ראשונה. בנוסף ישנם רגישים לגלוטן ורגישים ללקטוז (המרכיב שנמצא בחלב מן החי) ומי שנמצא בעיצומה של דיאטה – כך שקל להבין עד כמה קשה לתכנן אירוע שכולם יצאו ממנו שבעים ושבעי רצון גם יחד.

מיומנות גבוהה ומגוון רחב

ה"סוד" להצלחה קולינרית של אירוע, ובזכות זאת גם הצלחה של האירוע באופן כללי, הוא לבחור שירות קייטרינג בירושלים שמתאפיין במקצועיות רבה, מיומנות גבוהה וניסיון נרחב, ובהתאם יכול להציע תפריט מגוון לכל האורחים.

קייטרינג ירושלמי שכזה ידע לבנות תפריט שכולל בתוכו מנות טבעוניות לטובת הנמנעים ממזון מן החי, מנות נטולות גלוטן כך שמי שרגיש לחלבון שנמצא בין השאר בחיטה, כוסמין ושיפון לא ירעב, וכך גם מנות שמתאימות למי שרגיש למוצרי חלב.

במידת הצורך, אנשי הקייטרינג מירושלים יוכלו גם להרכיב תפריט כשר מבלי שאיש מהאורחים ירגיש כי הוטלה מגבלה כלשהי על המנות בו. בהקשר זה כדאי להדגיש כי אנשי מקצוע מיומנים יוצרים בימינו אפילו קינוחים מרהיבי עין ומענגי חך, ואין שום דמיון בין קינוחי הפרווה הלא טעימים שהוגשו בעבר לבין אלה שמפיק כיום קייטרינג בירושלים איכותי.

החיבור בין קייטרינג בירושלים וטעמים מקומיים

עוד "סוד" שמוביל להצלחה קולינרית ולאורחים מחויכים ומסופקים הוא שימוש בחומרי גלם מקומיים והתבססות על מתכונים ירושלמים בדרך למנות שמתאפיינות בטעמים הייחודיים של העיר המרתקת.

קייטרינג ירושלמי יכול למשל להתבסס על חומרי גלם עונתיים טריים משוק מחניודה, על צמחי תבלין הגדלים במדבר יהודה או בהרי ירושלים וכו'. בנוסף כדאי לבחור בשירות קייטרינג בירושלים שמביא לידי ביטוי את הטעמים המקומיים של מטבחי העדות השונים, שכל כולם חום ואהבה ומסורת עשירה, כיאה לעיר הנצח.